E_mobilnost_logo

Novost u programu Savjetovanja svakako je e-mobilnost, područje koje povezuje 'klasičnu' energetiku i obnovljive izvore, ali i promet, prometnu tehniku i strategije te zaštitu okoliša, gospodarstvo i sociologiju. Može se reći da će ovogodišnje Savjetovanje 'Energetska i procesna postrojenja' biti prvi stručni skup u Hrvatskoj sa sveobuhvatnim pristupom toj problematici.

četvrtak, 13. studenoga

E-MOBILNOST(kongresna dvorana i izložbeni prostori hotela 'Eden', Luje Adamovića 33)
  • kakva je budućnost hibridnih i električnih vozila
  • analiza tržišta i modela te demonstracija vozila (romobila, bicikala, skutera i automobila)
  • predstavljanje proizvođača opreme i vozila
  • kolike su uštede primjenom ovih novih tehnologija
E-MOBILNOST UŽIVO
  • razgledavanje električnih vozila, demonstracije, probne vožnje, oprema za punionice
  • cijelo vrijeme trajanja skupa (tri dana), u prostoru ispred kongresne dvorane ili na parkiralištu hotela 'Eden' postoji mogućnost demonstracije električnih vozila kao i dostavnih i teretnih vozila.

U sklopu cjeline E-MOBILNOST koja će se održati drugog dana Simpozija, 13. studenog 2014, između ostalog govoriti će se o budućnosti hibridnih i električnih vozila, kolike su uštede primjenom ovih novih tehnologija, predstaviti će se analiza tržišta i modela koja će uključivati demonstraciju vozila (romobila, bicikala, skutera i automobila). Očekujemo predstavljanje proizvođača opreme i vozila. Upravo u ovome dijelu svim hrvatskim distributerima e-automobila, opreme za hibridna i električna vozila te svima onima koji su na bilo koji način povezani s e-mobilnošću, pruža se iznimna prilika za prezentaciju svog programa, odnosno automobila ili opreme, usluga i sl. U sklopu Simpozija biti će omogućeno građanstvu razgledavanje izloženih modela vozila.

Posebne napomene:

Cijelo vrijeme trajanja skupa (tri dana), u prostoru ispred kongresne dvorane ili na parkiralištu hotela 'Eden' postoji mogućnost demonstracije električnih vozila kao i dostavnih i teretnih vozila.

input