Električni skuteri - tiho, diskretno i učinkovito

Zbog nedvojbenih prednosti električnih vozila u odnosu na one pogonjene fosilnim gorivima, potražnja za njima u konstantnom je porastu. U području skutera i motocikala do sada su na hrvatskom tržištu zbog neshvatljive nezainteresiranosti tzv. premium proizvođača uglavnom u ponudi bila samo vozila kineskih proizvođača, često vrlo dvojbene kvalitete što je, s obzirom na to da se na kupnju takvih motocikala još uglavnom odlučuju tvrtke, rezultiralo potražnjom za kvalitetnim i pouzdanim proizvođačem.
Stoga tvrtka Krk moto, jedan od vodećih hrvatskih distributera motocikala i motociklističke opreme, na hrvatsko tržište uvodi novu marku sve traženijih električnih skutera, njemački Govecs.
Riječ je o tvrtki sa sjedištem u Münchenu, iza koje stoji tim ljudi koji je osmislio i dizajnirao neke od najboljih električnih vozila na tržištu. O kvaliteti skutera Govecs najbolje govore nagrade i reference, a one su impresivne. Naime, tri godine za redom, 2011, 2012. i 2013. osvojena je prestižna nagrada 'European e-scooter of the Year'. Kada je pak riječ o referencama, od korisnika treba izdvojiti divove poput brojnih državnih poštanskih tvrtki iz cijele Europe, američki lanac picerija Domino's Pizza i mnoge druge tvrtke koje se bave turizmom, kurirskim uslugama i dostavom hrane, pošto su vozila Govecs idealna za tihu, diskretnu i učinkovitu uporabu na najzahtjevnijim područjima.
U ponudi su trenutačno tri putnička i teretna modela, pri čemu Krk moto kao uvoznik i distributer jamči poslijeprodajnu podršku na najvišoj razini, zahvaljujući mreži od četrdesetak servisa (najbrojniju u Hrvatskoj!).

Author
  • perm_identity Dinko JAKOVLJEVIĆ, oec.
    Krk moto d.o.o., Krk

fast_rewindBack