Hr40

Hrvatska 4.0

Stručni skup Hrvatska 4.0 je konferencija o novim tehnologijama, robotici i automatizaciji u industriji i zgradarstvu.

Program skupa bit će podijeljen u dva dana i četiri tematske cjeline i bit će orijentiran na demonstracije i prikaze uživo novih rješenja i dostignuća u automatizaciji i robotizaciji. Program će uključiti i okrugle stolove, radionice i sl.

Na skupu će se okupiti i predstaviti svi koji na bilo koji način dolaze u doticaj s novim tehničkim rješenjima u projektiranju, konstruiranju, proizvodnji, upravljanju, nadzoru, pogonu i prometu kao što su robotizacija, automatizacija, daljinsko upravljanje, pametni domovi, zgrade i gradovi, internet stvari (IoT), Blockchain, poslovanje ‘u oblaku’. U skladu s time, sudjelovat će predstavnici visokoškolskih ustanova, nadležnih državnih tijela, stručnih udruga i strukovnih komora, organizacija koje primjenjuju nova tehnička i tehnološka rješenja (industrijskih proizvođača, investitora u projekte u industriji i zgradarstvu, upravitelja zgrada, javne uprave i sl.), proizvođača opreme, ponuđača rješenja, pružatelja usluga i izvođača projekata.

location_on Kongresni centar ‘Antunović’, Zagreb
date_range Lipanj, 2020
IZVANREDNE SITUACIJE ZAHTIJEVAJU IZVANREDNE MJERE

Ne sumnjamo da ćemo iz ove pandemije koronavirusa, kao i svih drugih teških situacija u našoj povijesti, izaći bolji i jači nego prije. No, unatoč činjenici što smo već jednom odgodili održavanje našeg skupa, to ćemo morati napraviti još jednom.

Drage naše kolegice i kolege, poslovni partneri i prijatelji, svi koji ste već prijavili sudjelovanje, izlaganje i očekivali prikazati svoje proizvode, rješenja, dostignuća i projekte, novi datum održavanja naše zajedničke Konferencije javit ćemo uskoro. Najvjerojatnije će to biti u lipnju ove godine.

Budimo i dalje zajedno. Samo tako prevladat ćemo ovaj zdravstveni problem i one gospodarske koji nas tek očekuju.

Stvorimo zajedno hrvatsku budućnost!

Srceko
Organizatori
Medijski pokrovitelji
Pokrovitelji
Znanstveno-stručni pokrovitelji

input