Hidromasaža i u vlastitom domu

Tko ne bi poželio za sparnih ljetnih dana spas potražiti u osvježavajućoj hidromasažnoj kadi? Ugodan spoj vode i zraka lagano masira tijelo, a organizam se u cIjelosti prepušta užitku... Da, riječ je o hidromasažnim sustavima koji su postali zaštitni znak velnes-centara, ali i kupaonica u vlastitom domu.

Da hidromasažna kada nije više samo luksuz govori i podatak kako gotovo svaka bolje opremljena trgovina kupaoničke opreme u svojoj ponudi nudi velik izbor ovih nadasve korisnih i lijepih proizvoda. Bilo da je riječ o jednostavnijim ili pak onim nešto složenijim izvedbama, hidromasažne kade su na tržištu vrlo tražene.
Hidromasažna kada u vlastitom domu? Zašto ne? Naravno, jedini preduvijet za njezinu ugradnju je raspoloživost prostora u kupaonici. Ako je riječ o maloj kupaonici, ne zazirite od ideje da ugradite hidromasažnu kadu malih dimenzija. Na tržištu postoje vrlo lijepe i praktične izvedbe malih kada. Govorimo li o užitku koji pruža mala hidromasažna kada, možemo reći kako je on gotovo jednak onom u sustavima većih dimenzija i s boljom dodatnom opremom. Trenuci koji su rezervirani za uživanje podjednako su ugodni za tijelo i učinak opuštanja je garantiran.

Većina nas živi užurbanim tempom i teško pronalazimo vremena za odlazak u velens-centar, dvoranu za fitnes i sl. Jurimo od jutra do mraka i ne pitamo se u kakvom je stanju naš organizam. Na žalost, tek kada zazvoni alarm u vidu iscrpljenosti i bolesti, počinjemo razmišljati o tome što treba promijeniti. Hidromasažna kada u vlastitom domu stoga nije luksuz, nego potreba modernog čovjeka. Mlazovi vode i zraka djeluju opuštajuće i oslobađaju od glavobolje i napetosti. Odvojite li navečer pola sata u kupki, organizam će vam na tome biti zahvalan gotovo cijeli idući dan... Što je hidromasažna kada veća, bolja je i njezina opremljenost. Rasvjetna tijela, aromaterapija, dodatne mlaznice, radio i TV samo su dio opreme većih hidromasažnih kada. No, bez obzira na dodatnu opremu, sustav u cjelini pruža iznimno kvalitetan učinak relaksacije.

Možemo zaključiti kako je namakanje i prepuštanje užicima mjehurića nakon napornog radnog dana kvalitetno utrošeno vrijeme. Pronašli ste malo slobodnog vremena samo za sebe i konačno ste donijeli odluku da se opustite u kadi? Ne osuđujte se zbog toga. Smatrajte to nagradom i kao takvu je prihvatite i iskoristite na najbolji mogući način. Stres i neprestano gomilanje obveza s kojima se ponekad teško nositi može biti frustrirajuće i opterećujuće. Stoga odvojite barem pola sata, pa makar i jednom tjedno, za sebe, za oazu mira u vlastitom domu i uživajte ne mareći za svakodnevne probleme.

email