Aquaestil - sve za savršenu kupaonicu

Za stvaranje savršene oaze mira i relaksacije dovoljno je upoznati se sa proizvodnim asortimanom hrvatske tvrtke Aquaestil koja već 11 godina prati vodeće svjetske trendove proizvodnje kupaoničkog asortimana...

Zagreb, 24. siječanj 2012.

Za stvaranje savršene oaze mira i relaksacije dovoljno je upoznati se sa proizvodnim asortimanom hrvatske tvrtke Aquaestil koja već 11 godina prati vodeće svjetske trendove proizvodnje kupaoničkog asortimana, a kupce oduševljava kvalitetom, funkcionalnošću i cijenom svojih proizvoda. Tržište je već prepoznalo vrijednost Aquaestil proizvoda, pa se tako ova tvrtka pozicionirala kao vodeći proizvođač kupaoničkog asortimana na hrvatskom tržištu, a velik udio izvoza na zahtjevna tržišta EU potvrđuju kvalitetu Aquaestilovih proizvoda.
Aquaestil u svojem proizvodnom asortimanu ima sve za savršenu kupaonicu: kvalitetne kupaonske kade i tuškade od lijevanog akrila, masažne kade, masažne i parne kabine, paravane za kade i tuš kade, sanitetske površine i umivaonike od umjetnog mramora te vrhunski kupaonički namještaj. Svi proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu, uz primjenu modernih proizvodnih procesa u sklopu programa kontrole kvalitete ISO 9001:2000, a sve je zaokruženo dopadljivim modernim dizajnom koji je jednako toliko ugodan oku, koliko je za tijelo funkcionalan i ergonomičan.
Lijevani akril od kojeg se izrađuju Aquaestil kade i tuškade potpuno je neporozan, lak za održavanje i čišćenje, ugodan na dodir, a otpornost na zadržavanje bakterija i njegov besprijekoran izgled, čak i nakon dužeg vremena čine ga idealnim materijalom za tu svrhu. Svi Aquaestil proizvodi nositelji su EN 198 europskog certifikata koji garantira vrhunsku kvalitetu i kompatibilnost kupaonskih proizvoda.
Dakako, u ponudi je široka paleta kupaoničkih kada i tuškada koji se izrađuju u različitim dimenzijama. Većina kada kao dodatnu opciju ima i mogućnost ugradnje jednog do više dostupnih masažnih sustava koji će užitak kupanja učiniti pravim doživljajem i revitalizirati tijelo i duh. Masažni sustavi Aquaestil su 100% pouzdani i sigurni, a ugrađeni sistem samočišćenja u potpunosti eliminira svaku mogućnost zadržavanja prljavština i bakterija koje su prisutne u drugim masažnim sustavima.

Trend u uređenju interijera su samostojeće kade koje, kako im i samo ime govori, stoje samostalno u prostoru, što prostoru daje jednu posve novu dimenziju elegancije i šarma. Takva kada posebno efektno izgleda smještena u centralni prostor spavaće sobe. Aquaestil je već duže vrijeme prisutan i u ovom segmentu te su samstojeće kade Aquaestil najbolji izbor ukoliko želite staviti dodatan naglasak na interijer, a ujedno biti sigurni u kvalitetu i funkcionalnost kade.

Izbor kupaoničkog namještaja gotovo nikada nije lagan zadatak jer je nužno pronaći pravi omjer kvalitete, cijene i funkcionalnosti, a dizajn mora biti prikladan Vašem ukusu i kupaonici u koju mora savršeno pristajati. Aquaestil nudi upravo najbolju kombinaciju svega navedenog, a u svojem asortimanu ima mnoštvo različitih linija vrhunskog kupaoničkog namještaja koji karakteriziraju moderne linije, funkcionalnost i ekonomična iskoristivost prostora, što je od velike važnosti u manjim kupaonicama. Aquaestil konstantno širi svoj proizvodni asortiman i prati najnovije trendove u dizajnu kupaoničkog namještaja, ali se isto tako i prilagođava individualnim potrebama kupaca.

email