ARMAL - svježe ideje, novi pristupi i programi

Zagreb, 19. travnja 2011.

Armal, najpoznatija robna marka sanitarnih armatura u JI Europi s dugogodišnjom tradicijom kvalitete i pouzdanosti, i u manje povoljnim gospodarskim uvjetima nastavlja uspješan put sa svježim idejama, novim pristupima te obnovljenom ponudom proizvoda i usluga.
Na događaju za poslovne partnere koji je održan u Zagrebu predstavljene su nove ideje, pristupi i programi koje su u Armalu uveli u ovoj sezoni. Tako su predstavljeni novi programi proizvoda koje odlikuje prvorazredni dizajn, funkcionalnost i trajnost. Sve armature i dodaci u Armalovoj ponudi odgovaraju europskim standardima vrhunskih materijala, detaljnosti i ekoloških zahtjeva. Dakako, sve navedeno potvrđuju međunarodni certifikati i standardi koje su za svoje proizvode dobili u Armalu. Osim toga, kupci kupnjom Armalovih proizvoda podupiru Armalov fond za zdravu pitku vodu – društveno-odgovornu inicijativu koja je na snazi od 2004. godine.
Armalove prezentacije, a koje će se osim održanih u Zagrebu i Beograda, zaredati i u Ljubljani te Mariboru, obilježene su obnovljenim pristupom Armalovim poslovnim partnerima i kupcima. ,,Godina 2011. godina je novosti u Armalu - sa svježom vizijom, novim pristupima te obnovljenim asortimanom proizvoda i usluga ulazimo u novo razdoblje uspješnog poslovanja i u potpunosti zadovoljavajući očekivanja i najzahtjevnijih kupaca'', rekao je Peter Szutta, direktor Armala International, poduzeća Mariborske livarne Maribor. U povodu toga u Armalu su predstavili i obnovljen katalog proizvoda.

email