Slavljenička radionica 3u1

Udruga AromArt Vas poziva na slavljeničku radionicu 3 u 1 koja će se održati 7. svibnja.

Zagreb, 28. travnja 2015.

Udruga za promicanje aromaterapije AromArt naše je novo mjesto aromaterapijskih druženja, iskustava i novih saznanja o eteričnim uljima i njihovim moćnim djelovanjima u postizanju i očuvanju boljega zdravlja i vitalnosti.

Ulazimo u drugu godinu našega postojanja, a već smo stekli brojne poklonike među Vama koji ste skloni prirodnoj njezi i brizi o sebi i svome zdravlju te prirodnim metodama koje uključuju aromaterapijske pripravke.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na našim edukacijama, jer su one naša osnovna djelatnost, a Udruga nudi i individualna savjetovanja, masaže te terapijske, higijenske i kozmetičke pripravke koje izrađujemo isključivo po narudžbi, prema Vašim osobnim potrebama i željama. Sve to je moguće uz podrku najkvalitetnijih eteričnih i baznih ulja te drugih sirovina prirodnog, organskog podrijetla.

O svemu se više možete informirati na našem webu udruga-aromart.com ili na našoj FB stranici https://hr-hr.facebook.com/UdrugaAromArt. Za sve Vaše upite uvijek smo Vam na raspolaganju putem e-maila info@udruga-aromart.com ili na brojeve mobitela 098/1655 096 i 091/6191 876.

Uz dobrodošlicu u naše, nadamo se, dugotrajno aromatično druženje, ovom Vas prigodom obavještavamo i o nadolazećoj, slavljeničkoj radionici 3 u 1 koju organiziramo u povodu godinjice formalnog osnivanja naše Udruge.

Radionica se održava u četvrtak, 7. svibnja 2015. godine od 18 do 21 sat, a izrađivat ćemo pripravke iz tri ciljana područja – protiv celulita, za zaštitu od sunca te one slavljeničke, za slatke, čokoladne užitke. Pripremite se za puno kuhanja, mućkanja i novih znanja i receptura!

Radimo mješavinu za nanošenje na područja zahvaćena celulitom, oblog za ublažavanje tvrdokornog celulita te losion za njegu nakon intenzivnog anticelulitnog tretmana. Napravit ćemo i sredstvo za sunčanje te ono za njegu i hranjenje kože nakon izlaganja sunčevim zrakama. A za slatki, slavljenički dio naše 3 u 1 radionice priredili smo za Vas nekoliko slatkih receptura za fine čokoladne praline, aromatizirane kvalitetnim biljnim i eteričnim uljima.

Kako ni jedno slavlje ne može proći bez darivanja, osim izrađenih preparata koje nosite sa sobom doma, poklanjamo Vam i mirisni uljni parfem za kosu, koji će Vam u sezoni sunčanih dana dodatno štititi i njegovati kosu.

Prijave za najavljenu 3 u 1 radionicu primamo do nedjelje, 3. svibnja 2015. godine, nakon čega ćemo Vas obavijestiti o točnoj lokaciji održavanja, jer prostor unajmljujemo prema konačnome broju prijavljenih polaznika.

Cijena radionice je prigodna, akcijska i iznosi svega 200 kuna. Za više informacija možete nas kontaktirati na brojeve telefona 098 1655 096 ili 091 6191 876 ili na e-mail info@udruga-aromart.com.

Veselimo se druženju i novim zajedničkim aromatičnim iskustvima.

email