Inovativni 'solid surface' materijal ASTONE od sada i na internetu!

Informacije o inovativnom kompozitnom "solid surface" materijalu ASTONE razvijenom u hrvatskom poduzeću Aquaestil plus od sada su dostupne i na webu! Istražite stranicu i saznajte sve što Vas zanima na jednom mjestu.

Zagreb, 9. srpnja 2012.

Informacije o inovativnom kompozitnom "solid surface" materijalu ASTONE razvijenom u hrvatskom poduzeću Aquaestil plus od sada su dostupne i na webu!

Na www.astone.hr moći ćete saznati sve o specifičnostima i tehničkim karakterstikama ASTONE kompozitnog "solid surface" materijala te provjeriti da li one odgovaraju Vašim zahtjevima i konfiguraciji Vašeg interijera.

ASTONE se koristi za oblaganje pulteva s visokim intezitetom habanja kao što su: recepcije hotela, banke, benzinske crpke, aerodromi, uredi, blagajne, plohe za pripremu i serviranje hrane, zidovi i ravne plohe u operacionim salama, zubne ordinacije itd. Ovaj materijal idealan je i za primjenu u kupaonicama i sanitarnim prostorima gdje nalazi svoju primjenu pri izradi umivaonika, umivaoničkih pulteva i tuševa. Visoka razina primjenjivosti ovog materijala, njegova otpornost na habanje i praktički neograničena fleksibilnost pri obradi, čine ASTONE idealnim za opremanje objekata kao što su marine, hoteli i putnički brodovi, ali i primjenu u privatnim prostorima

Na www.astone.hr u rubrici primjene možete pogledati u kojim situacijama se ovaj materijal najčešće koristi te koje su specifičnosti primjene kod ugradnje za svaki tip objekta. Također možete pogledati široku paletu boja i efekata te odlučiti koja je najbolja kombinacija za Vaš prostor.

Pogledajte gdje je sve ASTONE materijal do sada upotrijebljen i uvjerite u Aquaestil kvalitetu.

Klik na www.astone.hr!

email