Philippe Starck i Axor predstavili svjetsku inovaciju - Axor Starck Organic

Kolekcija 'Axor Starck Organic' predstavlja jedinstveni organsko-minimalistički dizajn na koji se nadovezuje iznimna funkcionalnost

Zagreb, 18. listopada 2012.

AXOR, dizajnerski brend tvrtke Hansgrohe i svjetski poznati dizajner Philippe Starck uspješno surađuju već dvadeset godina. Nova zajednička uspješnica predstavljena je u Berlinu 18. rujna 2012, kada su svjetski top-dizajner Starck i voditelj brenda Axor Philippe Grohe, javnosti predstavili petu zajedničku kupaoničku kolekciju. Više od 800 uzvanika iz cijelog svijeta, uključujući i 130 novinara nazočilo je predstavljanju nove kolekcije pod imenom 'Axor Starck Organic'. "Kolekcijom 'Axor Starck Organic' uspjeli smo radikalno promijeniti duboko ukorijenjene obrasce misli, ponašanja i dizajna" - istaknuo je na predstavljanju Philippe Grohe. “To možete vidjeti ne samo u jedinstvenom organsko-minimalističkom dizajnu, već i u vrlo izmiješanom, inovativnom radnom konceptu te u nevjerojatno malom protoku vode od samo 3,5 l/min.

"Sve to postignuto je bez kompromisa u pogledu udobnosti", istaknuo je Philippe Grohe. Poboljšana učinkovitost vode omogućena je zahvaljujući inovativnom tipu mlaznica koji je posebno razvijen za kolekciju 'Axor Starck Organic' u Odjelu za istraživanje i razvoj tvrtke Hansgrohe.

Najnovija kolekcija sadrži više od 40 proizvoda koji pokrivaju sva područja unutar kupaonice. Miješalice za umivaonike dolaze u četiri različite visine i zidnim rješenjima ugradnje, dok su miješalice za tuš i kadu usredotočene na napredne termostatske tehnologije koje uključuju vidljiva i skrivena montažna rješenja. Također, cijela je kolekcija dopunjena raznovrsnim dodatnim priborom.

Dodajmo ovome da je kolekcija 'Axor Starck Organic' nedavno predstavljena i na sajmu CERSAIE 2012 u Bologni.

email