Balansiranje čakri uz podršku eteričnih ulja i druge najave

Pozivamo Vas na dinamičnu, kreativnu i praktičnu radionicu "Balansiranje čakri uz podršku eteričnih ulja" na kojoj će se govoriti o sedam temeljnih čakri.
Radionica će se održati u Zagrebu, 20. listopada u Udruzi AromArt, Palmotićeva 32.

Zagreb, 9. listopada 2015.

Dragi naši svi,
S ponosom najavljujemo velike i lijepe novosti u djelovanju i ponudi naše Udruge! Do njih je došlo zahvaljujući nekim našim organizacijskim promjenama, dopuni edukacije te suradnjama sa srodnim terapeutima iz različitih područja brige o zdravlju i vitalnosti. Jedna od novina koju smo pripremili za ovu jesen jest dinamična, kreativna i praktična radionica "Balansiranje čakri uz podršku eteričnih ulja" na kojoj ćemo govoriti o sedam temeljnih čakri. Opisat ćemo ih, prokomentirati njihovu simboliku te zajednički otkriti na kojoj osobno trebate poraditi.
Igrat ćemo se, na jednostavnim, svakodnevnim primjerima pokazati koliki su njihovi potencijali i moć, ali i vrlo ozbiljno se pozabaviti načinima na koje ih možemo uravnotežiti. Za svaku smo pojedinu čakru priredili posebnu vježbu ili meditaciju, a radit ćemo uz nesebičnu podršku eteričnih ulja. Već naslućujete, svaku ćemo čakru povezati s esencijama koje je jačaju, otvaraju, uravnotežuju. Za kasniji rad na sebi tu su naravno pisani materijali, aromaterapijske recepture i preporučene metode primjene za svaku čakru te praktični savjeti.
Pridružite nam se na radionici "Balansiranje čakri uz podršku eteričnih ulja" koja se održava u Udruzi AromArt, Palmotićeva 32, 1. kat, u utorak, 20. listopada od 18 do 21 sat. Čekaju nas tri sata ugodna druženja, novih spoznaja i ideja za kontinuiran rad na sebi te opuštanja uz relaksirajuće vježbe i meditacije i mirisne note eteričnih ulja uz preporučenu donaciju od 200 kuna.

Napomena: broj polaznika je ograničen (maksimalno 5 u grupi) pa ćemo prema potrebi formirati novi termin.
Predavačice su:

  • Sunčica Dolušić, bioterapeutkinja
  • Dženeta Čokić, aromaterapeutkinja

Prijave i informacije na info@udruga-aromart.com
Vidimo se na premijeri naše nove radionice :)

Odmah najavljujemo i naredne aktivnosti:
  • radionica "Ekološko čišćenje doma", petak, 16.10.2015. od 18 do 20 sati; preporučena donacija je 150 kuna,
  • radionica "Njega kose i vlasišta", utorak, 27.10.2015. od 18 do 21 sat; preporučena donacija je 200 kuna,
  • radionica "Aromaterapija protiv prehlada i gripa", četvrtak, 5.11.2015. >od 18 do 2o sati, preporučena donacija je 150 kuna.

Veselimo se novim druženjima s Vama i dijeljenju novih spoznaja o beskrajnim mogućnostima svakodnevne primjene aromaterapije, Vaša Udruga AromArt,
Dženeta Čokić, aromaterapeutkinja i novinarka

Za sve Vaše upite, informacije i prijave uvijek smo Vam na raspolaganju putem e-maila info@udruga-aromart.com ili na brojeve mobitela 098/1655 096 i 091/6191 876.

email