Catalano Muse inspiriran starim Rimom

Catalano - najnovija kolekcija Muse svoju inspiraciju pronalazi u klasicizmu. Renomirani talijanski proizvođač kupaoničke opreme Catalano već desetljećima osvaja srca svojih klijenata kroz nekoliko afirmiranih linija sanitarija kao što su C, Zero, Verso, Roma i Thun.

Zagreb, 15. rujan 2011.

Renomirani talijanski proizvođač kupaoničke opreme Catalano već desetljećima osvaja srca svojih klijenata kroz nekoliko afirmiranih linija sanitarija kao što su C, Zero, Verso, Roma i Thun. Najnovija kolekcija Muse svoju inspiraciju pronalazi u klasicizmu. Veći i dublji umivaonici simbol su rimskih fontana; u meke linije utkan je duh prošlosti dok voluminoznost ističe besprijekornu kvalitetu Catalana.
Svi navedeni proizvodi, linije i kolekcije u cijelosti se mogu nabaviti u salonima Špine u Poreču, Puli, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu.
Pored toga što izložbeni saloni Špine omogućavaju razgledavanje ovih renomiranih i priznatih kupaoničkih interijera, stručni tim Špine uvijek stoji na raspolaganju za prezentaciju i savjetovanje oko najboljih opcija kako bi se prekrasna dizajnerska rješenja što bolje ukomponirali u prostor.

email