CERSAIE potvrdio Bolognu kao sajamsko mjesto do 2017.

Confindustria Ceramica i BolognaFiere potpisali su ugovor o organizaciji sajma CERSAIE u Bologni sve do 2017. godine

Bologna, Italija, 16. siječanj 2014.

Confindustria Ceramica i BolognaFiere potpisali su ugovor o organizaciji sajma CERSAIE u Bologni sve do 2017. godine, a kao mogući datumi održavanja spominju se već tradicionalno kraj rujna, odnosno početak listopada.

Ugovor također uključuje niz akcija u cilju promicanja sinergije i time veće konsolidacije međunarodnog položaja sajma Cersaie i Bologne kao dugogodišnjeg mjesta održavanja, a jedna od novina je i povećan sektor kategorija proizvoda.

Jedan od vodećih sajmova keramike i kupaonica ovim je ugovorom proširio svoj opseg na druge kategorije interijera i eksterijera poput podnih i zidnih obloga te materijala poput mramora, prirodnog kamena i drva.

Prošlogodišnji sajam obišlo je 100.769 posjetitelja, od čega je 46.535 bilo međunarodnih posjetitelja iz 157 različitih zemalja, što iznosi 4,2 % više nego na sajmu održanom 2012. godine.

Ovogodišnja Međunarodna izložba keramičkih pločica i kupaoničke opreme održat će se od 22. - 26. rujna 2014. i svakako ulazi u onu kategoriju sajmova koji se moraju posjetiti!

email