DuoFresh - idealan dodatak za mirisnu kupaonicu

Zagreb, 6. svibanj 2011.

Geberit DuoFresh je inovacija i funkcionalnost u jednom. Riječ je o neprimjetnom proizvodu koji se izvrsno uklapa u dizajnerski koncept tvrtke i koji će uljepšati kupaonicu te pročistiti zrak.

Jednostavnost upotrebe i ogromna efikasnost u suzbijanju neugodnih mirisa u kupaonici. Uz tipku za aktiviranje Sigma40, koja već i sama zapanjuje blagim ali elegantnim izgledom, dobiju se tri karakteristike u jednom proizvodu: kvaliteta, dizajn i ugodna atmosfera, priopćeno je iz Geberita.
Naime, otvaranjem tipke, filter od aktivnog ugljena se može zamijeniti, svakih 6 do 24 mjeseci, ovisno o upotrebi. Tipka za aktiviranje nudi i poseban prostor za ubacivanje dezinfekcijskih kocki koje su do sada bile poznate samo kao dodatak za nadžbukne vodokotliće. S njima se može dezinficirati WC školjka i dodati ležeran i ugodan miris u prostoru. U vodokotliću je također ugrađen električki modul koji se skriva iza tipke za aktiviranje Sigma40. Tu je i mirisni izvadak koji se aktivira pritiskom na malu sklopku te se naknadno isključuje automatski, nakon postavljenog vremena od 10 minuta.
Procedura koju DuoFresh prati u borbi protiv neugodnih mirisa je vrlo jednostavna: zrak koji sadrži neugodne mirise izlučen je direktno iz WC školjke putem dovoda vode, pročišćen upotrebljavajući aktivni karbonij i tako se vraća direktno u sam prostor kupaonice. Također, bitna funkcija DuoFresha je da je izravno povezan i s uštedom energije, dok su neutralni mirisi, ušteda energije, ugodna atmosfera i zrak u kupaonici njegovi glavni aduti.

email