Rođena je kupaonička kolekcija Kartell by Laufen

Umjetničko rukovođenje potpuno nove kolekcije za kupaonice pod brandom Kartell by Laufen povjereno je arhitektima Ludovica&Roberto Palomba

Milano, 1. ožujka 2013.

Kartell, talijanski brand i vodeći svjetski proizvođač u industrijskoj proizvodnji namještaja i dizajnerskih predmeta za interijere, izrađenih od visoko kvalitetne plastike, i švicarski specijalist za kupaonice Laufen, objavili su da su dogovorili suradnju za dizajn, proizvodnju i svjetsku distribuciju potpuno nove kolekcije za kupaonice pod brandom Kartell by Laufen. Umjetničko rukovođenje cijelog projekta je povjereno arhitektima Ludovica&Roberto Palomba, međunarodno poznatim dizajnerima i trendseterima za opremu za kupaonice.

Kolekcija će trgovinskom sektoru biti predstavljena na sajmu ISH 2013 koji se održava u Frankfurtu od 12. - 16. ožujka, a široj javnosti prilikom sljedećeg sajma Salone Internazionale del Mobile di Milano, koji se održava od 9. - 14. travnja.

Potpuno nova kolekcija za kupaonice razvijena kroz sinergiju dva branda. Kolekcija za kupaonice Kartell by Laufen biti će distribuirana kroz maloprodajne kanale Laufena diljem svijeta.

Kartell je talijanska kompanija osnovana 1949.godine u Noviglio, pokrajini Milana, a simbol Made in Italy zauzeo je svoje mjesto u industrijskoj proizvodnji namještaja i dekorativnih predmeta od visoko kvalitetne plastike. Dobitnik je nagrade 9 ADI Compasso D›Oro, te mnogih drugih međunarodnih nagrada, a u svojoj 60-godišnjoj povijesti ostvario je suradnju sa skoro 80 internacionalnih dizajnera, uključujući imena poput Philippe Starck, Ron Arad, Vico Magistretti, Gae Aulenti i mnogi drugi...

Danas se Kartell može naći diljem svijeta u više od 100 zemalja sa 130 "flagship" dućana, 250 shops-in-shop i 2,400 multibrand prodajnih mjesta. Njegovi proizvodi Béatrice Rueger – Public Relations su izloženi u stalnim izložbama u slavnim muzejima diljem svijeta, uključujući MoMa Manager, Laufen u New Yorku i Centre Pompidou u Parizu.

email