Keramika Modus poziva na Adriatic Gastro Show u Split

Privučena lokacijom, zanimljivim konceptom događanja i mogućnostima predstavljanja Dalmaciji Keramika Modus odlučila je sudjelovati na premijernom Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show, koji se održava od 19. do 22. veljače u splitskoj Spaladium Areni.

Zagreb, 18. veljače 2015.

Među brojnim izlagačima s bogatom ponudom gastronomskih specijaliteta te poznatih imena s područja turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva, na manifestaciji će sudjelovati i tvrtke koje se bave opremanjem hotela, restorana, wellness i spa prostora, uređenjem interijera; turističke agencije... Keramičke pločice iz Orahovice već su dobro poznate u turističkoj branši i pronašle su svoje mjesto u brojnim novosagrađenim i renoviranim smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima diljem obale, a ovaj sajam je još jedna prilika da učvrste svoju poziciju prvog izbora domaće turističke industrije.

"Predstavljanjem na ovom sajmu u Splitu, a uskoro tradicionalno i na sajmu Viroexpo u Virovitici, još jednom želimo naglasiti koliko nam je važno domaće tržište i povjerenje kupaca u hrvatski proizvod. Ponosni smo na svaki renovirani hotel i restoran na Jadranu u kojem su naše pločice doprinijele određenom stilu uređenja, kao i zadovoljstvu gostiju, koji su u njima boravili. Pozivamo vas da u opuštenoj atmosferi Adriatic Gastro Show-a razgledate naše aktualne kolekcije pločica i preuzmete svoj primjerak novog kataloga – štand broj 6 nalazi se odmah s lijeve strane na ulazu u Arenu", izjavila je Mirjana Kožić, PR Keramike Modus.

U skladu s imenom sajma posjetitelje očekuje nagradna igra, raznovrsna i bogata gastronomska ponuda, izložba vina, barmen flair show... Ulaznica za Adriatic Gastro Show iznosi 20,00 kn, a radno vrijeme sajma je svakodnevno od 9.30 do 19.00 sati.

email