Keramika Modus - Brojni noviteti i zapažen uspjeh na Sajmu CERSAIE

Na ovogodišnjem najvećem svjetskom sajmu keramike i sanitarne opreme Cersaie u Bologni, koji se održavao 20. - 24. rujna, Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, sa zadovoljstvom je predstavila najnovije kolekcije...

Zagreb, 17. studenog 2011.

Na ovogodišnjem najvećem svjetskom sajmu keramike i sanitarne opreme Cersaie u Bologni, koji se održavao 20. - 24. rujna, Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, sa zadovoljstvom je predstavila najnovije kolekcije.
Pored više od tisuću izlagača iz cijeloga svijeta, Keramika Modus uspješno je predstavila najnovije kolekcije keramičkih pločica za predstojeću sezonu 2012, pri čemu dominiraju mirniji dizajn, dublji, snažniji tonovi i boje grafita, finija površina i veće dimenzije.
Također, Keramika Modus u Bologni je organizirala i konferenciju za medije na kojoj su okupljeni poslovni partneri, arhitekti i novinari imali prilike čuti najnovije vijesti iz svijeta pločica.
Cjelokupan nastup Keramike Modus na sajmu Cersaie pripremila je talijanska tvrtka Gamma Due, a na održanoj konferenciji za novinare najavljeno je i ekskluzivno pravo Keramike Modus za regionalnu distribuciju Hello Kitty, novog brenda keramičkih pločica.

Keramika Modus vlasnik je ekskluzivnog prava za regionalni uvoz i distribuciju keramičkih pločica brenda Hello Kitty

Ostvaruje se san fanovima Hello Kitty: živjeti u vlastitom domu, iz dana u dan, zajedno s najpopularnijom i najomiljenijom modnom ikonicom na svijetu, okruženi zabavnim i trendy-zidovima!
Kolekciju keramičkih pločica Easy čine zidne i podne pločice u dimenziji 20 × 20 cm i paleti od šest boja: bijeloj, neizbježnoj ružičastoj, crvenoj, plavoj, sivoj i crnoj. Neke od 11 dekorativnih linija vrlo su jednostavne, druge mnogo sofisticiranije, bilo da se Hello Kitty pojavljuje kao damast, tapeta ili je obogaćena kristalima Swarovs...
Sve o novom brendu Hello Kitty može se saznati na službenim internetskim stranicama: www.hello-kitty.hr

email