Nove kolekcije pločica iz keramike Modus

Hrvatske keramičke pločice predstavljene na najvećem svjetskom sajmu keramike i sanitarija – Cersaie u Bologni!

Zagreb, 13. listopada 2015.

Prepoznat i priznat kao globalno najvažniji sajam keramike, sanitarija i kupaonskog namještaja, Cersaie je i ove godine bio mjesto susreta ukupno 872 izlagača iz 39 zemalja svijeta s kupcima, distributerima, arhitektima, dizajnerima i svim ostalim zaljubljenicima u opremanje interijera. Od 28. rujna do 2. listopada više od 100 tisuća posjetitelja uživalo je u pogledu na novitete koje su predstavila najznačajnija imena keramičke industrije, otkrivajući tako nadolazeće trendove i smjer u kojem industrija ide.

Keramika Modus iz Orahovice i ove godine je bila jedini izlagač iz Hrvatske, a pažnju vjernih kupaca, kao i brojnih posjetitelja i novih potencijalnih partnera, plijenio je izložbeni prostor inspiriran prošlošću te predstavljene kolekcije keramičkih pločica... stvorene za budućnost! Čak 11 novih kolekcija govori o koraku više; dizajnom, dimenzijom i širokom paletom dekora i bordura, koje ‘pokrivaju’ svaki ukus i stil uređenja prostora te zaokružuju asortiman podnih i zidnih pločica Keramike Modus. Hrvatski proizvođač predstavio je većinu svojih kolekcija u dimenziji 20x50 cm i 25x60 cm za zid i 40x40 cm, kao novi format za pod. U skladu s trendovima i impulsima s tržišta planira se i uvođenje u ponudu većih dimenzija te gresa – pločice za vanjsko oblaganje.

Više informacija o tvrtki, kao i aktualni katalozi keramičkih pločica Keramike Modus nalaze se na službenim internetskim stranicama tvrtke www.keramika-modus.com.

email