Keramika Modus izlaže na sajmu PANAIR 2012 u Tirani

Hrvatske keramičke pločice predstavljaju se albanskom tržištu!

Zagreb, 22. studenog 2012.

U organizaciji Sektora za industriju pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, nekoliko hrvatskih tvrtki, a među kojima je i jedini domaći proizvođač keramičkih pločica Keramika Modus iz Orahovice, sudjeluje na Međunarodnom općem sajmu PANAIR 2012, koji se od 26. do 30. studenog održava u albanskom glavnom gradu Tirani.

Ovogodišnji Međunarodni opći sajam PANAIR, devetnaesti po redu, posebno je značajan budući da Republika Albanija slavi 100 godina svoje neovisnosti, uslijed čega će sajam biti organiziran pod posebnim pokroviteljstvom albanskog premijera, prof. dr. Sali Berishe, a prati ga i prigodni slogan "Smart like 20, Wise like 100".

I ove godine očekuje se više od 350 tvrtki izlagača na gotovo 15 000m2 izlagačkog prostora, a novi poslovni susreti bit će interaktivan izvor novih gospodarskih strategija koje će se iz Tirane širiti na okolne zemlje regije kojoj pripada i Hrvatska, kao i na ostale zemlje istočne i središnje Europe. Opći sajam PANAIR 2012 okuplja vodeće tvrtke s područja industrije, metalurgije, energetike, građevine, zaštite okoliša, nekretnina, turizma, agronomije, prehrane, telekomunikacija, a bit će prisutne i međunarodne financijske institucije.

S obzirom na svečano obilježavanje ovog značajnog jubileja i dolazak mnogih uglednih političara i gospodarstvenika iz cijele regije, za sva politička, akademska i gospodarska događanja će se koristiti lokacija Palace of Congresses, dok će se izlagački prostor sajma PANAIR 2012 iza kojeg stoji Klik Ekspo Group (članica UFI) nalaziti u neposrednoj blizini.

Izlagački prostor Hrvatske gospodarske komore bit će smješten u Paviljonu A, gdje vas pozivamo da posjetite i štand tvrtke Keramika Modus na kojem će biti izložene aktualne kolekcije keramičkih pločica hrvatske proizvodnje prepoznate na domaćem tržištu, kao i na brojnim stranim tržištima.

Dodajmo ovome da je svečano otvorenje sajma je 26. studenog u 17 sati, a zatvaranje je predviđeno za 14 sati 30. studenog. Ulaz na sajam je besplatan za posjetitelje, a radno vrijeme je, svaki dan tijekom održavanja, od 10 do 20.30 sati.

Dobro došli na štand Keramike Modus!

email