Keramika Modus na sajmu Viroexpo 2015

Najljepše keramičke pločice za vaš dom otkrijte u Virovitici!

Zagreb, 24. veljače 2015.

Jubilarni, 20. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015, koji se od 27. veljače do 1. ožujka održava u Virovitici (Vukovarska ulica 13) tradicionalno je mjesto na kojem se Keramika Modus predstavlja domaćem tržištu.

Viroexpo je ove godine okupio brojne izlagače iz 26 zemalja svijeta, a zemlja partner je Republika Mađarska. Nova zemlja izlagač na sajmu je Republika Kazahstan, a po prvi put predstavlja se i grad partner, a ove godine to je Velika Gorica. Sajam Viroexpo jedan je od najznačajnijih brendova grada Virovitice, kao i Virovitičko-podravske županije u kojoj se nalaze sjedište i tvornica Keramike Modus.

Otvorenje sajma je u petak 27. veljače u 11 sati, a tijekom dana održavanja, radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati. Cijena ulaznice je ostala 10 kn, kao i prethodnih godina. Osim što će moći razgledati ponudu keramičkih pločica Keramike Modus, svi koji odluče doći na ovaj sajam moći će degustirati domaće proizvode i uživati u bogatom popratnom programu sajma, kao i besplatnom pristupu Internetu.

„S obzirom na gospodarski značaj sajma za županiju, njegovu posjećenost i važnost koju ima za naš maloprodajni salon u Orahovici, ove godine predstavit ćemo se na većem i bolje pozicioniranom štandu. I na ovaj način želimo se približiti domaćim kupcima, koji će imati priliku razgledati naše nove kolekcije keramičkih pločica – Aquarelle, Madielle, Stone i Barcode, preuzeti letak s popustom i u tjednu nakon sajma povoljnije kupiti bilo koju kolekciju naših pločica u salonu u Orahovici“, izjavila je Katica Petkov, direktorica marketinga Keramike Modus.

Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo 2015 su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. S programom stručnih predavanja, foruma i popratnog programa možete se upoznati na službenoj internetskoj stranici sajma www.viroexpo.hr

KERAMIKA MODUS – Najljepša u kupaonici!

Kolekcije keramičkih pločica i proizvoda za ugradnju keramike proizvođača Keramika Modus možete pronaći u svim bolje opremljenim trgovinama keramike, sanitarija i kupaonske opreme, kao i specijaliziranim trgovačkim lancima diljem Hrvatske i regije. Kontakt za dodatne upite i informacije o proizvodima info@keramika-modus.com

email