Moć dizajna i umjetnosti na jednom mjestu - u savršenoj kupaonici!

Potražite novi broj časopisa MOJA KUPAONICA na kioscima!

Zagreb, 11. prosinac 2014.

U vremenu kada smo manje - više svi na neki način uključeni u razmišljanja o (teškom) vremenu u kojem živimo pa se često pitamo što se može promijeniti kako bi nam svima bilo bolje, tražimo sasvim male stvari koje bi nas barem na trenutak nadahnule. I onda, mi mali obični ljudi, često želimo više nego što nam to mogućnosti dopuštaju, ali se ipak trudimo i ne odustajemo tako lako.

Jedno od područja koje kao da nikad ne odustaje i prkosi svim ekonomskim i drugim nedaćama je zasigurno umjetnost, ali i s njom usko povezan dizajn. I kao što sama svrha dizajna počiva u prijenosu određenih poruka, upravo tako se promijenio i dizajn kupaoničke opreme pa i konačni izgled kupaonica.

Razigrane i maštovite, ozbiljne i profinjene, minimalističke i luksuzne, da to su današnje prekrasne kupaonice. I ako na trenutak isključimo svu moć koju dizajn ima na industriju, u konačnici, i na sve što nas okružuje, ne možemo ne primijetiti kako je njegova uloga ogromna i beskompromisna.

Stoga, uređujete li ili tek planirate uređenje kupaonice, onda je časopis Moja kupaonica pravi izbor za pronalaženje ideja i savjeta kako urediti kupaonicu!

U novom broju možete saznati sve o najnovijim trendovima u svijetu kupaonica, zašto odabrati crno - bijele pločice i koji su pločice trenutno u modi!
Moja kupaonica donosi reportažu s pogledom na luksuzne hotelske kupaonice diljem svijeta!

Tu su još i brojni savjeti za preuređenje male kupaonice ili pak one dizajnerske! Saznajte i zašto sanacija kupaonice ne mora biti problem, ali i kako u kupaonici smanjiti potrošnju energije i tako uštedjeti novac!

U novom broju pročitajte sve o aromaterapiji tijekom zimskim mjeseci i kako eteričnim uljima pojačati otpornost organizma!

Više na www.moja-kupaonica.com

email