Spremni za nove izazove?

Novi broj časopisa Moja kupaonica donosi zanimljive teme iz svijeta kupaonica, savjete arhitekata, novitete najpoznatijih kupaoničkih brendova, izvještaje sa sajmova...

Zagreb, 18. lipnja 2015.

Donosimo priču o uređenju kupaonica u potkrovlju, male kupaonice, ali i zašto je plava boja dobar izbor za vaš omiljen kutak u domu.

Kako se u kupaonici znatan dio uređenja odnosi i na područje keramike, donosimo tekstove posvećene keramici kroz različite teme. Naša autorica Morana Perković osvrnula se na azulejo pločice i njihov velik značaj kroz povijest. Autorica donosi i priču o fugama i njihovoj ulozi u kupaonici. Autorica Antonija Dujmović priču o keramici zaokružila je povijesnim činjenicama i kratkim pregledom razvoja keramike. Keramika je uistinu svugdje oko nas i zato je tako posebna i lijepa.

Na temu keramike nadovezat ćemo predstavljanje tvrtke Keramika Kanjiža iz Srbije pa tako donosimo intervju s direktorom prodaje i marketinga tvrtke, gosp. Jovanom Milivojevićem. Riječ je o tvrtki koja posluje već 35 godina i koja se danas može pohvaliti na povećanje rasta izvoza, ali i širenja na razna tržišta.

U ovom broju donosimo još jedno zanimljivo predstavljanje. Riječ o hrvatskom proizvođaču kupaoničke opreme, tvrtki Aquaestil plus, čije smo novootvorene pogone u Dugoj Resi posjetili u travnju. Treba istaknuti kako se tvrtka okrenula ulaganjima u nove proizvode - posebnih odvodnih elemenata potrebnih za izradu kvalitetnih prostora u razini poda.

I ovakvi primjeri nas raduju! Oni su dokaz da se može više i bolje unatoč krizi koja je u regiji, na žalost, još uvijek prisutna.

U moru ideja i inspiracija koje nam dolaze kada uređujemo kupaonicu morali bi znati što točno želimo i koje su nam mogućnosti. Kada se uređuje mali prostor to se čini jednostavnim, no što kada se uređuje hotel i to još dizajnerski?

Donosimo nastavak priče o hotelskim kupaonicama, doduše onim malo luksuznijim, ali koje će vjerujem oduševiti svakog od vas! Pogledate li predivne fotografije bit će vam sasvim jasno o kakvim se inspiracijama radi!

To su kupaonice nekog novog doba, kao bezvremenske, ali i futurističke oaze savršenih dizajnerskih koncepata! No, jeste li spremni za nove izazove uređenja koja uvelike odstupaju od standardnih? Ako jeste, vjerujemo kako ćete uživati u našoj reportaži!

Uživajte i u savjetima za zdravlje i opuštanje. Ljeto je idealno doba za prirodnu kozmetiku. Napravite svoj prirodni dezodorans i uživajte u svojim ljetnim mirisima! Opustite li se u masaži, nećete pogriješiti! Mislite na svoje zdravlje!

I naravno, uživajte u predivnom ljetu, Suncu i moru!

Više na www.moja-kupaonica.com

email