Mali, ali neophodni kupaonički dodaci

Držači za sapun, posudice za gelove za tuširanje i zubne četkice, ali i sve ostale male i neophodne stvari, neizostavan su kupaonički dodatak. Kupaonicu teško možemo zamisliti bez svih tih sitnih stvarčica. Želite li u kupaonici nešto promijeniti, kupite komplet kupaoničke galanterije koji uključuje posudicu za sapun, stalak za četkice za zube i držač za WC-papir. Male promjene uvijek razvesele!

Zagreb, 31. ožujka 2014.

Kupaonica ne mora doživjeti veliku rekonstrukciju koja uključuje kompletno mijenjanje kupaoničkih elemenata ili bojenje zidova kako bi izgledala drugačije. Ne morate se upuštati u velike financijske izdatke kako bi kupaonica dobila dodatnu svježinu, već uz pomoć malih stvari promijenite izgled prostora. Svi ti mali, ali neophodni predmeti dio su svake kupaonice i kao takvi su nam potrebni. Teško da bi u kupaonici mogli normalno funkcionirati bez, npr. posudice za sapun.

Odabrati onaj pravi komplet, koji će se najbolje uklopiti u cjelinu, nešto je teža stvar. Ako ste odlučni i unaprijed znate što želite, cijela priča postaje daleko jednostavnija. Galanterija čini zasebnu skupinu manjih kupaoničkih proizvoda pa je ponekad njezina važnost za cjelokupni dojam prostora zanemarena. Zato predlažemo da provjerite svoje male posude i ako vam nešto ‘ne štima’, krenite u potragu za novima!

Izbor kupaoničke galanterije toliko je velik da je zaista teško na ‘prvu loptu’ donijeti odluku. Različiti oblici, dizajn, boje i materijali vrlo su upečatljivi i posebni.

Pravilan odabir kupaoničke galanterije unijet će u prostor željenu svježinu i na taj način uljepšati cijeli prostor. Vrijeme i trud, ali i novac uložen u novu malu investiciju, zasigurno će se isplatiti.

No, što kupiti? Ako je kupaonica jednostavno i skromno uređena bez velikih dizajnerskih odmaka, s potpuno nenametljivim posudicama, nećete pogriješiti. Ako ste ipak spremni za nešto drastičnije promijene, malo odvažnije i naglašenije posudice u boji napravit će mali odmak u uređenju prostora. Iako nije riječ o drastičnim preinakama u konačnom izgledu, kupaonička galanterija uvelike može promijeniti izgled i opći dojam kupaonice.

Imate li malu djecu, vesele i raznobojne posudice za sapun ili držač za WC-papir dodatno mogu razigrati udobnu atmosferu, ali i mališanima još više približiti svijet kupaonice. Imate li dovoljno prostora na policama ili u ormarima, posebne dječje posudice za četkice za zube također će biti zabavne.

Što se tiče materijala, staklene posude znatno je teže održavati, nego one plastične ili kromirane pa tu kod izbora valja pripaziti. Također, treba misliti i na postojeći izgled kupaonice i koje su boje u prostoru dominantne. Veliki kontrasti su mogući, pogotovo ako je riječ o bijelim ili bež-varijantama kupaonica.

Ako u kupaonici prevladavaju žarke boje, bolje je odabrati bijelu, kromiranu ili bež kupaoničku galanteriju.

U konačnici, kupaonica će reflektirati sve dijelove i kao takva će tvoriti cjelinu spremnu za divljenje. Uz pomoć malih dodataka i promjena, prostor može zračiti sasvim novom, dakako boljom atmosferom.

Iako cijene kupaoničke galanterije znaju biti pozamašne, velika sreća u svemu je što postoje mnogobrojne akcije i sniženja cijena pa odluka o kupovini ovih malih, ali neophodnih dodataka i nije tako teška.

email