Savršene ideje za uređenje vlastite wellness oaze potražite u novom broju Moje kupaonice!

Zagreb, 23. lipnja 2014.

U novom broju časopisa Moja kupaonica pročitajte sve o trendovima u uređenju kupaonica za 2014. godinu, ali i zašto je umivaonik postao istaknuti kupaonički element.
Jeste li znali da je uz bijelu pločicu moguće realizirati bezbroj maštarija s dodacima i detaljima koji se ne odnose samo na keramiku? Naravno, vrlo jednostavno se može i eksperimentirati i mijenjati make up kupaonice jer bezvremensko ruho bijele keramičke ljepotice pristaje gotovo svakom stilu. Moja kupaonica donosi tekst o bijelim pločicama koje u kupaonici predstavljaju bezvremenski sinonim otvorenosti prostora, svijetlosti, čistoće i svježine.

Mijenjanjem trendova ili bolje rečeno naših navika i količine slobodnog vremena, stvaraju se novi, ljepši i praktičniji kupaonički elementi. Sve više smo orijentirani na lakoću primjene i brzinu pa se u tom smislu nadopunjavaju i razvijaju gotovo svi elementi kupaonice. Jedan od tih elemenata je i tuškada koja je doživjela zaista velike preinake, a kao jedna od možda najzančajnijih je stvaranje 'walk in' koncepta koji je detaljno pojašnjen i ilustriran u novom broju.

Novi broj donosi i druge zanimljive sadržaje o uređenju kupaonica sa savjetima i idejama, ali i konkretnim primjerima preuređenja.

Pročitajte kako urediti dječju kupaonicu, ali i kako napraviti dobar plan buduće kupaonice.

Saznajte što se sve nudi na tržištu sanitarija i opremite svoju malu wellness oazu prema savjetima časopisa Moje kupaonice!

Potražite na kiosku novi broj Moje kupaonice!

email