Nagrada 'Best of Best' za prozirnu Axor Starck V miješalicu za umivaonik

Transparent Axor Starck V miješalica - diskretan, nenametljiv i transparentan dizajn za svaku kupaonicu

Zagreb, 5. veljače 2015.

Na međunarodnom sajmu namještaja IMM Köln, Hansgrohe je osvojio jednu od najprestižnijih nagrada u području dizajna interijera i namještaja već drugi put po redu - nagradu za unutarnje inovacije "Best of Best" za Transparent Axor Starck V miješalicu za umivaonik. Nagradu i prestižno priznanje preuzeo je voditelj brenda Axor, Philippe Grohe. Ova miješalica za umivaonik razvijena u suradnji s francuskim dizajnerom Philippe Starckom.

Diskretan, nenametljiv i transparentnog dizajna, parent Axor Starck V miješalica daje svakoj kupaonici poseban naglasak. Transparentnost miksera djeluje kao tehnička i estetska komponenta, što u konačnici rezultira potpunim uklapanjem s okolinom, odnosno interijerom.

S ljepotom i dinamičnim kretanjem vrtloga, Axor Starck V, kombinira funkcionalne i emocionalne aspekte vode u umivaoniku. U skladu s načelom koje Hansgrohe ima po pitanju estetike, funkcionalnosti i održivosti razvoja proizvoda, upravo Axor Starck V odlikuje nizom tehnoloških inovacija. Na primjer, izlijev u mikser je izrađen od organskog kristala. Riječ je o vrlo izdržljivom materijalu. Osim toga, daje miješalici smanjenu brzinu protoka od 4 l / minuti, priopćeno je iz kompanije Hansgrohe.

Više o samom proizvodu možete pogledati pod direktnim linkom: http://www.head-and-heart.com/en/

email