Namještaj Aquaestil - elegantno rješenje za svaku kupaonicu

Koristeći najnovija dizajnerska rješenja i materijale, Aquaestil je u proizvodnju i prodaju uveo novi namještaj koji je u trendu s modernim uređenjem kupaonice. Proširena je bogata ponuda kupaoničkog namještaja novim, još modernijim, funkcionalnijim i dopadljivijim linijama koje će naći svoju primjenu u svakoj kupaonici.

Zagreb, 27. rujan 2011.

Koristeći najnovija dizajnerska rješenja i materijale, Aquaestil je u proizvodnju i prodaju uveo novi namještaj koji je u trendu s modernim uređenjem kupaonice.Kako ističu u Aquaestilu, time je proširena bogata ponuda kupaoničkog namještaja novim, još modernijim, funkcionalnijim i dopadljivijim linijama koje će naći svoju primjenu u svakoj kupaonici.
Svi elementi namještaja proizvedeni su na vlastitoj proizvodnoj liniji, pomoću najnovijih tehnologija i strojeva, koristeći samo najkvalitetnije materijale renomiranih europskih dobavljača. Iverica otporna na vlagu, spojena i ojačana kvalitetnim ljepilom i rubnim trakama te kvalitetni mehanički dijelovi garantiraju dugotrajnu i pouzdanu upotrebu namještaja Aquaestil. Također, tvrtka je renomirani proizvođač i umivaonika od kompozitnog materijala SYMAN koji se proizvode za najveće europske brandove kupaoničkog namještaja. Upravo umivaonici od tog materijala korišteni su u svim kompozicijama namještaja. Odlikuju se visokim sjajem, pravilnošću linija i površina, otpornošću na sve kemikalije koje se koriste u kupaonici, kao i jednostavnim održavanjem.
Čiste linije, sjajne površine, minimalistički dizajn bez naglašenih ručki, osnovne su karakteristike novih linija namještaja, a postojeće linije nadopunjene su brojnim elementima (baze, viseći ormarići i ogledala) kako bi se omogućilo mnoštvo kombinacija i savršenih kompozicija.
Treba istaknuti kako su zajedničke karakteristike namještaja linija GRANDE, CORDA, ARWEN i FLORA jednostavna montaža, montaža na zid što omogućava lako čišćenje oko kompozicije, jednostavno održavanje površine umivaonika i namještaja te se svi elementi mogu kupovati zasebno i kombinirati po želji.
Ne smijemo zaboraviti ni bezbroj mogućih kombinacija koje se mogu postići korištenjem različitih elemenata, mogućnost kombiniranja elemenata iz različitih linija namještaja, ali i to da dimenzije namještaja omogućuju kombiniranje s ostalim predmetima potrebnim za što funkcionalnije korištenje kupaonice (npr. košare za veš, posude za ladice, itd).

email