Predstavljamo: ABC Interijer, Zagreb

Ovih predblagdanskih dana u salonima ABC Interijera vrlo je živo.
Na standardne akcije i popuste od 30 do 70% koje su već u tijeku, tvrtka je sklopila ekskluzivni ugovor za Hrvatsku s najvećom svjetskom tvrtkom na području sanitarne keramike...

Zagreb, 17. studenog 2011.

Ovih predblagdanskih dana u salonima ABC Interijera vrlo je živo.
Na standardne akcije i popuste od 30 do 70% koje su već u tijeku, tvrtka je sklopila ekskluzivni ugovor za Hrvatsku s najvećom svjetskom tvrtkom na području sanitarne keramike.

Iz zemlje Šeherezade, Ezela i Gumuša sa zadovoljstvom i ponosom ABC Interijer predstavlja brand Vitra, turskog koncerna Eczacıbaşı, najbrže rastućeg svjetskog proizvođača keramike i sanitarija u posljednjih 15 godina, kojije sa svojim timom renomiranih i priznatih dizajnera na čelu s Rossom LOVEGROVEOM već osvojio gotovo cijeli svijet.
Tako eksponate ovog proizvođača jednostavnih i modernih linija od nedavno možete kupiti već od 300 do 1000 kuna, a široka lepeza seže sve do dizajnerskih kolekcija kao što su "Istanbul", "MOD" i "Freedom".

Također valja spomenuti i nove izložene kolekcije keramike i sanitarija španjolskog giganta Porcelanose, nadaleko poznate ljubiteljima svijeta interijera i kupaonica.

Ovim dobrim vijestima dodajmo još i to da je ABC Interijer od nedavno ovlašteni distributer keramike i ekskluzivni distributer sanitarija i galanterije Hello Kitty, kojoj stvarno nećete moći odoljeti.

email