Predstavljamo: Aquaestil, Zagreb

Aquaestil, hrvatski proizvođač kvalitetne kupaoničke opreme, osnovan je 1999. godine, te je u svojih 12 godina osluškivanja potreba i želja kupaca, praćenja trendova uređenja kupaonice, konstantnog ulaganja u unapređenje proizvodne tehnologije i izvoza svojih proizvoda na zahtjevna tržišta Europske unije zadobio povjerenje i domaćih kupaca...

Zagreb, 17. studenog 2011.

Aquaestil, hrvatski proizvođač kvalitetne kupaoničke opreme, osnovan je 1999. godine, te je u svojih 12 godina osluškivanja potreba i želja kupaca, praćenja trendova uređenja kupaonice, konstantnog ulaganja u unapređenje proizvodne tehnologije i izvoza svojih proizvoda na zahtjevna tržišta Europske unije zadobio povjerenje i domaćih kupaca pa je tako tvrtka već dugo sinonim za kvalitetne akrilne kade, tuškade, masažne kade, funkcionalne i dopadljive tuš-paravane, kabine i kupaonički namještaj.
Uz kvalitetne akrilne kade, tuškade i paravane koji su odličan odabir zbog kvalitetnog materijala od kojeg su izrađene, dizajna i primjenjivosti, ali i cijene, kupaonički namještaj je svakako jedan od najatraktivnijih dijelova Aquaestilovog proizvodnog asortimana. Koristeći najnovija dizajnerska rješenja i materijale, tvrtka je ove godine tržištu predstavila nove linije kupaoničkog namještaja i time proširila ionako bogatu ponudu novim, još modernijim, funkcionalnijim i dopadljivijim linijama koje će zasigurno pronaći svoju primjenu u svakoj pa i najmanjoj kupaonici.

Svi elementi namještaja proizvedeni su na vlastitoj proizvodnoj liniji, pomoću najnovijih tehnologija i strojeva, koristeći samo najkvalitetnije materijale renomiranih europskih dobavljača. Iverica otporna na vlagu, spojena i ojačana kvalitetnim ljepilom i rubnim trakama te kvalitetni mehanički dijelovi garantiraju dugotrajnu i pouzdanu uporabu namještaja Aquaestil.
Aquaestil je također renomirani proizvođač i umivaonika od kompozitnog materijala SYMAN koji se proizvode za najveće europske brandove kupaoničkog namještaja. Upravo umivaonici od tog materijala korišteni su u svim kompozicijama namještaja. Odlikuju se visokim sjajem, pravilnošću linija i površina, otpornošću na sve kemikalije koje se koriste u kupaonici, kao i jednostavnim održavanjem.
Čiste linije, sjajne površine i minimalistički dizajn bez naglašenih ručki, osnovne su karakteristike novih linija namještaja, a postojeće linije nadopunjene su brojnim elementima koji se mogu kupovati zasebno (baze, viseći ormarići i ogledala), što omogućuje mnoštvo kombinacija i stvaranje savršenih kompozicija za vašu kupaonicu.

email