Predstavljamo: Nord Produkt, Samobor

Govori li se o ponudi na tržištu, onda svakako ne smijemo zaboraviti spomenuti ponudu hrvatskog proizvođača opreme za kupaonice i kuhinje, Nord Produkt. Osim svojom kvalitetom, proizvodni asortiman Nord Produkta jamči široku paletu proizvoda. Stoga, planirate li promijeniti izgled svoje kupaonice i osvježiti je novim proizvodima, proizvodi robne marke Nord pravi su izbor...

Samobor, 17. studenog 2011.

Govori li se o ponudi na tržištu, onda svakako ne smijemo zaboraviti spomenuti ponudu hrvatskog proizvođača opreme za kupaonice i kuhinje, Nord Produkt. Osim svojom kvalitetom, proizvodni asortiman Nord Produkta jamči široku paletu proizvoda. Stoga, planirate li promijeniti izgled svoje kupaonice i osvježiti je novim proizvodima, proizvodi robne marke Nord pravi su izbor.
Vrijedi spomenuti da se Nord Produkt profilirao kao proizvođač visokokvalitetnih i atraktivnih proizvoda za opremanje kupaonice uz vrlo prihvatljive cijene.
Od 2009. godine Nord Produkt posjeduje certifikate ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, dok se proizvodni pogon tehnološki ubraja među najmodernije i najnaprednije pogone u ovom dijelu Europe. Također, strogo kontrolirana proizvodnja i materijali koji su vrhunske kvalitete jamče da je u končanici riječ o proizvodima koji zadovoljavaju najstrože zakone i propise. Za ovaj broj časopisa “Moja kupaonica” izdvajamo nekoliko proizvoda koji će, vjerujemo, privući vašu pažnju, kako svojim dizajnom, tako i cijenom. Popis prodajnih mjesta potražite na www.obnovikupaonicu.hr.

email