Predstavljamo: Špina, Poreč

Za Bette tuškade kažu da ih je moguće prepoznati među tisućama modela drugih proizvođača, a ono što ih izdvaja iz mnoštva jest, ističu u toj kompaniji, najfinija i najatraktivnija završna obrada patentirana pod imenom BetteGlaze.

Poreč, 17. studenog 2011.

Za Bette tuškade kažu da ih je moguće prepoznati među tisućama modela drugih proizvođača, a ono što ih izdvaja iz mnoštva jest, ističu u toj kompaniji, najfinija i najatraktivnija završna obrada patentirana pod imenom BetteGlaze. Radi se zapravo o razvijenoj tehnologiji kojom se na površinu kada i tuškada aplicira vrsta tankog, ali izrazito otpornog staklenog premaza, što rezultira visokim sjajem, homogenošću, trajnošću te vrhunskim higijenskim standardima proizvoda koji se istodobno vrlo lako čiste. Od BetteGlaze površine svijetlost se reflektira ujednačeno i prirodno čime se u kupaonici stvara rafiniran i čist ugođaj, navodi se u priopćenju salona Špina.
Njemački proizvođač Bette kao osnovni materijal za proizvodnju koristi čelik/emajl te, zahvaljujući njegovim svojstvima, voda mnogo dulje zadržava toplinu, a i vijek trajanja kada i tuš kada dulji je u odnosu na one proizvedene od nekih suvremenijih materijala. Mnogima su emajlirane kade i tuš kade sinonim za klasične kupaonice 70-ih godina čiji je naglasak bio na funkcionalnosti, dok je estetika padala u drugi plan. Danas, kad kupaonica postaje svojevrsno wellness utočište, čelik ponovno doživljava svoj procvat kao autentičan i originalan materijal, naglašavaju u Špini.
Pa, iako bismo za kompaniju Bette mogli reći da se drži provjerene klasike u odabiru materijala, u dizajnu itekako prati najnovije trendove i potrebe potrošača. Ne samo da nude preko pet stotina modela: ovalnih, okruglih, četvrtastih, velikih, malih, ugradbenih ili samostojećih već izrađuju i artikle po narudžbi kada je potrebno uklopiti ih u već unaprijed definiran kupaonički interijer. I to sve u preko 1000 boja!
Sve navedeno iz ponude ovog cijenjenog njemačkog proizvođača moguće je pronaći u salonima Špine u Poreču, Puli, Rijeci, Zagrebu, Varaždinu i Splitu. Trenutno najatraktivniji Bette proizvod koji se može razgledati u navedenim salonima je BetteFloor tuškada koja se ugrađuje u ravnini poda kupaonice, bez uzdignutih bridova, stvarajući tako prostor za tuširanje koji pruža osjećaj ugode, čistoće i trajnosti, te istodobno plijeni pozornost nevjerojatnom atraktivnošću višestruko nagrađivanog dizajna (IF, RedDot, DesignPlus itd). Uz tuškadu BetteFloor, iz palete noviteta predstavljamo i Bicolour samostojeću kadu u dvije boje. Bijela iznutra, crna izvana ova kada privlači pažnju svojom monolitnom izvedbom i retro oblikom. Ako tome dodamo i nenadmašnu kvalitetu i dugotrajnost, Bicolour kadi se opravdano može dati epitet bezvremenskog klasika.
Uz BetteFloor tuširanje dobiva sasvim novu dimenziju, a osim što dolazi u zaista impresivnom broju dimezija i boja prilagodljivih svakom podu, osmišljene su i linije BetteFloor Corner i BetteFloor Caro, namijenjene manjim kupaonicama.
Na sve Bette proizvode ostvaruje se trideset godina garancije, što je ponajbolja potvrda njihove kvalitete.

email