Giorgio Armani i Roca kreiraju potpuno novi koncept za kupaonice

Roca je odabrala sajam ISH u Frankfurtu za predstavljanje svog novog Armani / Roca kupaoničkog prostora.

Frankfurt na Majni, 25. ožujka 2011.

Roca je odabrala sajam ISH u Frankfurtu za predstavljanje svog novog Armani I Roca kupaoničkog prostora. Riječ je o potpuno integriranom konceptu elegantnog i modernog dizajna interijera koji je kreiran u suradnji s prestižnom talijanskom tvrtkom za dizajn. Novi koncept Armani / Roca predstavljen je na međunarodnom stručnom sajmu kupaoničke opreme, građevinske tehnike, grijanja, klimatizacije i obnovljivih izvora energije koji se održao od 15. - 19. ožujka 2011. godine u Frankfurtu na Majni.

"Rezultat ove suradnje je potpuno inovativan koncept koji integrira praktičnost i užitak na vrlo prirodan i tečan način. Najnaprednija tehnološka rješenja kombiniraju se s elegantnim i sofisticiranim luksuzom kako bi preobrazile kupaonicu u gotovo sveto mjesto, na kojem će se svih pet čula stimulirati na ugodan način", priopćeno je iz Roce.
Kao i u prethodnim slučajevima, prisutnost Roce na sajmu ISH prikazala je njezine najrelevantnije projekte za 2011., a u slučaju projekta Armani / Roca, ističe se inovativan kupaonički prostor koji prenosi temeljne vrijednosti brenda. Novi koncept za kupaonice Armani / Roca izdvaja se posebno kao potpuno integrirani prijedlog koji varira od zidnih i podnih obloga do osvjetljenja za stropove, uključujući opremu za kupaonice, dodatke i sve što je potrebno u kupaoničkom prostoru. Sve ovo osmišljeno je zadržavajući neograničen stil i filozofiju koju Giorgio Armani primjenjuje na dizajn kućnog dekora.
Po prvi put, kupaonički je prostor izrađen u obliku otoka, integrirajući sve osnovne elemente u jedinstveni stil i zadržavajući skladnu atmosferu koja isijava sofisticiranost. Svi su elementi objedinjeni i podijeljeni u četiri modularne zone: wellness kupaonički prostor, prostor za uljepšavanje, prostor za tuširanje i prostor za osnovne potrebe.
Novi Armani / Roca koncept za kupaonice ispunjava sve kriterije dizajna za kupaonicu u svojem najčišćem obliku, a da se pritom ne izgubi niti malo luksuza i senzualnosti. Ova delikatna ravnoteža postiže se zahvaljujući pažljivom odabiru materijala, izboru tekstura i nekim iznenađujućim kombinacijama.
Kao zaključak, možemo reći da se ovaj ekskluzivni prijedlog Armanija / Roce izdvaja se kao luksuzni kupaonički prostor koji Vas poziva da se oslobodite napetosti, osnažite svoju energiju i pobrinete se za sebe ovisno o svojim trenutačnim potrebama i osjećajima.
Među novim izloženim proizvodima koje je Roca predstavila na sajmu treba izdvojiti iznenađujuću In-Flow kadu, koju je kreirao Rocin inovacijski laboratorij, koja kombinira održivost, dizajn, tehnologiju i zadovoljstvo do savršenstva. In-Flow ima prostrane dimenzije koje, zahvaljujući njezinom ergonomskom dnu i sveobuhvatnom hidromasažnom sustavu, omogućuju korisnicima da začas uživaju u jedinstvenom wellness iskustvu. Pored kombiniranja dizajna i tehnologije, In-Flow također doprinosi uštedi vode trošeći znatno manje vode od konvencionalne kade sličnih dimenzija.

email