Laufen PRO prenosi jednostavnost korištenja u dobrom dizajnu

Švicarski specijalist za kupaonice Laufen uspješno je proširio svoju ponudu dizajnerski osvježenim Laufen PRO proizvodima.

Zaprešić, 23. travnja 2012.

Novi proizvodi uključuju kompaktne umivaonike, nasadne umivaonike, ugradbene umivaonike, WC školjke i bidee, kao i WC školjke s povećanom razinom udobnosti. Laufen je time proširio svoju sveobuhvatnu ponudu proizvoda za kupaonice, koja nudi savršeno rješenje za svaku vrstu prostora ili kupaonica. Zahvaljujući našem novom rasponu proizvoda od namještaja i slavina, sada je moguće urediti kompletnu kupaonicu u dosljednom stilu.

Praktički svaki projekt planiranja uređenja kupaonice mora uzeti u obzir pojedine kutove u prostoru i raspoloživi budžet - Laufen PRO osigurava da dizajn i kvaliteta ne pate zbog tih razloga. Čak i prije ovog posljednjeg razvoja proizvoda, serija Laufen PRO, sa svojim bezvremenskim linijama (a koju su dizajnirali Peter Wirz, Process, Lucerne), nudila je izvanredno široku ponudu proizvoda: gotovo 30 umivaonika i sve vrste WC školjki, bidea i kada, što je omogućilo seriji Laufen PRO da pokrije sva područja planiranja kupaonice.

S ovim novim proširenjem ponude proizvoda uspješne serije Laufen PRO, to je sada više nego ikada prvi izbor za ugovorene projekte, kao i za privatna kućanstva, jer Laufen PRO predstavlja široki izbor, odličan dizajn, najvišu kvalitetu, savršenu funkcionalnost i visoku razinu dostupnosti, što je čini odličnim ulaganjem za postizanje velike vrijednosti u uređenju kupaonica.

email