Najava događanja - sajmovi koje vrijedi posjetiti!

Unatoč nedovoljnom gospodarskom oporavku, svjetski sajmovi u posljednje dvije godine bilježe znatan rast posjetitelja, ali i općenito bolji odaziv izlagača.
Prateći nadolazeće događaje, izdvojili smo nekoliko najvećih i najvažnijih sajmova iz područja uređenja kupaonica, dizajna i uređenja interijera općenito, a koje bi svakako vrijedilo posjetiti.

23. siječanj 2012.

CEVISAMA 2012, 7. - 10. veljače 2012., Valencia, Španjolska
Međunarodni stručni sajam keramičkih pločica, površinskih obloga u graditeljstvu, kupaoničke i kuhinjske opreme, sirovina, glazura, opreme i strojeva. Riječ je o jednom od najvećih španjolskih, ali i svjetskih sajmova u području keramičkih pločica te keramičke industrije općenito.


Idéo bain, 7. - 12. veljače 2012., Pariz, Francuska
Idéo bain je međunarodni sajam kupaonica i kao takav pokriva apsolutno sva područja uređenja kupaonica, dizajn, tehnička dostignuća, novosti i ideje za opremanje omiljenog prostora - kupaonice.


BATIBOUW 2012, 1. - 11. ožujka 2012., Brüssel, Belgija
Batibouw je međunarodni sajam građenja, renoviranja i uređenja interijera pa svi oni koji se bavi uređenjem doma, svakako bi ovaj sajam trebali posjetiti. Dakako, u okviru sajma održavaju se razne radionice i prezentacije.


MCE 2012 - 38th Mostra Convegno Expocomfort, 27. - 30. ožujka 2012., Milano Italija
MCE je međunarodni sajam grijanja, obnovljivih izvora energije, klimatizacije, hlađenja, sanitarne tehnike, obrade voda, usluga i opreme.
Naravno, MCE pokriva i područje uređenja kupaonica, a za to je zadužen


Expobagno - dio izložbenih prostora koji je isključivo posvećen svijetu kupaonica s posebnim naglaskom na dizajn, novosti i ideje za uređenje.

email