ShowerBasin i L90: inovacija i dizajn u kupaoničkom prostoru

Rješenje za tuševe ShowerBasin nudi novi razmještaj za kupaonički prostor, integrirajući umivaonik i tuš.

Zaprešić, 1. veljače 2012.

Roca sa svakim novim dizajnom prikazuje vrijednost brenda, a upravo inovacija predstavlja ključ kod kupaoničkog prostora ShowerBasin te dizajna slavina L90. Ova nova ponuda upotpunjuje široki asortiman proizvoda za opremanje kupaoničkog prostora.
ShowerBasin je posebno dizajniran kako bi ponudio jedinstveni koncept koji dopušta da personalizirate svoj kupaonicu. Njegova inovativna i najsuvremenija integracija umivaonika i tuša čine ga idealnim za sve vrste prostora, velikih ili malih, koji traže kompaktni, fleksibilni i funkcionalni element. Štoviše, proizvod dolazi u različitim verzijama kako bi se savršeno uklopio u dostupni prostor. ShowerBasin predstavlja element namještaja čistih linija i minimalističkog dizajna koji uključuje umivaonik izrađen pomoću Styltech-a® kako bi se jamčila veća izdržljivost i čvrstoća, kao i ogledalo s rasvjetom i sustavom protiv magljenja.

Iznutra, ovaj inovativni prostor za tuširanje nudi tuškadu otpornu na klizanje, također sa Styltech®, termostatski tuš s velikom glavom tuša, ručni tuš na izvlačenje i prozirni zaslon s našim sistemom MaxiClean koji olakšava čišćenje.
L90 je nova Rocina kolekcija slavina, čija se besprijekorna estetika temelji na čistoći linija, a oblik slova L i kutovi od 90° daju joj najmoderniji izgled. Ova nova kolekcija nudi mnogo mogućnosti vezanih uz ručice za umivaonik ili bide, uz rukovanje odozgo ili sa strane. Potonje uključuje Rocin sistem “Coldstart”, koji omogućuje da se otvori slavina s hladnom vodom, sprječavajući tako nepotrebnu potrošnju vode. Za tuš i kadu, L90 također nudi rješenja koja zapanjuju čistoćom svojih paralelnih linija i daškom elegantne originalnosti. Slavine L90 dolaze u dvije završne obrade –krom ili black ice– kako bi svakom kupaonskom prostoru dale osobnu notu.

email