Špina izlet u nepoznato - 'Korablja Tišinić' oduševila

Povodom predstavljanja novog izložbeno-prodajnog salona u Zagrebu, tvrtka Špina je i ove godine za svoje poslovne partnere i medije organizirala druženje - izlet iznenađenja!

Petrinja, 4. svibanj 2012.

Ovogodišnja destinacija vodila je put Petrinje, odnosno u malo mjesto Taborište gdje se smjestilo prekrasno seosko gospodarstvo obitelji Tišinić. "Korablja Tišinić" prostire se na ukupno 6 hektara, a osim 400 godina stare pokupske korablje u kojoj se može uživati u pravim domaćim kulinarskim specijalitetima, izletište ima i mali zoološki park u kojem se osim domaćih životinja nalaze i divlje te egzotične životinje.

Nakon doručka i obilaska imanja, uslijedio je i "radni" dio - prezentacija novootvorenog salona Špina koji je otvoren u samom centru Zagreba.
Ne treba posebno isticati kako je tvrtka Špina jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u opremanju interijera specijalizirana za asortiman kupaonske opreme, podnih i zidnih obloga, kao i ostalih elemenata interijera poput kamina ili sprava za vježbanje. Salon u Zagrebu samo je dodatna potvrda brenda i visoke kvalitete proizvoda i usluga ove tvrtke.
Kako je u prezentaciji istaknula asistentica direktora Špine, Ivana Srblin zagrebački salon prostire se na 3 etaže na kojima su izložene najsvježije ideje svjetskih brendova: Catalano, Hansgrohe, Cotto d'Este, Caesar, Trend, Effegibi, Glass, Geberit, kao imnogi drugi. Novitet u asortimanu Špine su i parketi kojima je posvećena najviša etaža salona pa je tako jedna cijela etaža obložena različitim serijama talijanskog parketa Gazzotti, koji u kombinaciji s ogoljenim ciglenim zidovima u prostor unose duh avangarde. Također, kao posebna zanimljivost salona istaknut je Aquaclean demonstracijski centar koji se nalazi na najnižoj etaži salona u kojem je moguće isprobati najnoviju Geberit inovaciju, moderni multifunkcionalni WC.

Dio prezentacije odnosio se i na kronologiju razvoja tvrtke
Špinina priča započela je 1991. godine u obiteljskoj kući sa dva djelatnika. Danas Špina zapošljava 86 djelatnika, a otvoreni saloni diljem Hrvatske (Poreč, Rovinj, Pula, Rijeka, Varaždin, Split, Zagreb), brojna sportska sponzorstva i organizacija sportskih druženja (Barcelona kamp) dovoljno govore o snazi i filozofiji poslovanja tvrtke.

I za kraj...

Osim tvrtki Špini kao organizatoru izleta, zahvale za ugodno druženje treba uputiti i domaćinu, g. Boži Tišiniću koji je tijekom cijelog dana svu svoju energiju i entuzijazam prenosio na grupu i otkrio nam "Božin raj".

Hvala svima!

email