ŠPINA svečano otvorila salon u Zagrebu

Špina je u najstrožem centru Zagreba, u Đorđićevoj ulici, otvorila novi luksuzni salon kupaoničke opreme i opreme za uređenje interijera.

Zagreb, 19. listopada 2012.

U najstrožem centru Zagreba, u Đorđićevoj ulici, otvoren je novi luksuzni salon u kojem posjetitelji imaju uvid u velik dio ponude kupaoničke opreme te opreme za uređenje interijera.
Svečanom otvorenju nazočio je i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović koji je zajedno sa direktorom poduzeća Špina Robertom Juriševićem, simboličnim rezanjem vrpce otvorio izložbeno prodajni salon.
Također, svečanom otvorenju pridružio se je i Župan Istarske županije Ivan Jakovčić te pomoćnik ministra gospodarstva Darko Lorencin.

Svi posjetitelji imali su priliku razgledati salon čiji je prostor zamišljen, dizajniran i uređen u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.
Ponudu salona koji se prostire na 800 kvadratnih metara čine renomirani svjetski brendovi: Catalano, Hansgrohe, Axor, Cotto d’Este, Caesar, Trend, Porcelanosa, Glass, GSI i mnogi drugi.

U uređenje ovog jedinstvenog interijera na čak tri etaže uloženo je mnogo truda i rada kako bi klijentima bio olakšan odabir te kako bi svatko stvorio originalnost vlastitog stila.

email