Kako nastaje moderna kupaonica?

Želja za lijepom kupaonicom postala je nešto normalno. Dnevne novine, razni časopisi za uređenje interijera svakodnevno nas bombardiraju prekrasnim fotografijama i idejama. U mnoštvu lijepih prikaza teško se može odoljeti iskušenju da na trenutak zamislimo vlastitu kupaonicu kao iz snova... No, upravo to pošlo je za rukom našem suradniku iz Splita, fotografu Ognjenu PERAIĆU koji je preuredio kupaonicu ‘od glave do pete’. Na radost svih ukućana, ali i dragih gostiju, stara, neugledna i dotrajala kupaonica postala je pravo mjesto za odmor i uživanje.

Kako izgleda kupaonica kojoj je nužna rekonstrukcija? Dotrajali kupaonički elementi (kada, umivaonik, WC školjka), jednostavne bijele pločice koje prekrivaju tek pola kupaoničkog zida i fuge koje odavno čeznu za obnovom idealna su kombinacija za obnovu. I to temeljitu...

Na papiru sve to zvuči jako jednostavno, no rekonstrukcija postojeće kupaonice sve je samo ne jednostavna avantura. Financijska sredstva prva su stavka koja može utjecati na cjelokupan projekt. Zato je dobro napraviti plan troškova koji će barem donekle investitoru poslužiti kao financijska konstrukcija.

email