Živite u skladu s vlastitim zdravljem

Obitelj, posao i razne obaveze tvore svakodnevni radni lanac koji seneprekidno vrti u krug i tome kao da nema kraja. Razmišljate kako je teško postići savršenstvo životnog puta i svim se snagama trudite ugoditi okolini, a sve u nadi kako će stvari krenuti na bolje. No, kako dobiti bitku s vremenom i biti sretan pa čak i s malim običnim stvarima. Možda je rješenje u velnesu?

Nikada nemojte dozvoliti da vas vrijeme pregazi. Ono je prolazno i kao takvo ga prihvatite i maksimalno iskoristite. Ne gubite ni tren na odlaganje obveza za koje znate da ih kad-tad morate odraditi. Stalno razmišljanje o neispunjenim obvezama dovest će vas do potpune iscrpljenosti. Budite ustrajni u cilju da odrađujete obveze na vrijeme.
Razmislite o načelu upotpunjavanja tijela i duha. Pokušajte živjeti skladno i u miru. Budite opušteni i sretni i vrlo brzo ćete uvidjeti da se problemi rješavaju sami od sebe. Naravno, u tom cilju morate i sami djelovati.
Danas svi govore o velnesu. Sve je veći broj spa i velnescentara koji svojom ponudom tretmana, ali i lijepim ambijentima mame da ih posjetimo i u njima uživamo. Velnes je postao trend, ali i način života koji iziskuje poštivanje određenih pravila: unutarnji mir, sklad s okolinom, svijest i razumijevanje o tijelu, razumijevanje potreba organizma...

Stres kao neprijatelj koji nas stalno prati, ne dozvoljava da se dovoljno i u potpunosti opustimo i posvetimo sebi. Kada ste zadnji put razmislili o vašim unutarnjim problemima? Kada ste se opustili u kupki, u miru i tišni razmišljali malo o sebi, o svojim potrebama i željama?
Iskoristite svaki slobodni trenutak za uživanje i relaksaciju. Dozvolite organizmu disati punim plućima...
Zamislite velnes kao način života i prilagodite ga onako kako vama odgovara. Dakako, ne odustajte od njegovih osnovnih načela koji su osnova kvalitetnog života.
Odlazak u velnes-centar neka bude nagrada nakon napornog radnog tjedna. Jednom mjesečno priuštite tijelu maksimalnu relaksaciju i ne opterećujte se vremenom i neispunjenim obvezama. U velnes-centru morate znati uživati i prepustiti se drugima da brinu za vas. S lakoćom oslobodite tijelo svih briga i problema, zaboravite na vanjski svijet i iskoristite svaku minutu.

Živjeti u skladu s velnesom nije lagan zadatak ako znamo s kakvim problemima živimo i kakvim smo sve brigama opterećeni. Živjeti u skladu s velnesom znači živjeti s lakoćom primanja i davanja. Optimističnog duha krenite u osvajanje svijeta i okolina će vas prihvatiti širokih ruku.
Živite kao spoj tijela i duha u nerazdvojnoj cjelini koja se ni na koji način ne može rastaviti. Ta cjelina je jedinstvena i posebna i treba je znati čuvati...
I na kraju, bitka je dobivena. Vrijeme je na vašoj strani. Naučili ste kako kvalitetno živjeti i nositi se s problemima te na koji način osloboditi tijelo briga. Naravno, naučili ste i to da je velnes-centar tu zbog vas i da se itekako isplati uživati u masažama...

email