Pridružite nam se na nadolazećem EM stručnom skupu

Toplinarstvo
TOPLINARSTVO 2019,
13. lipnja 2019.
Zagreb, kongresni centar "Antunović"
Web: www.em.com.hr/toplinarstvo

Novi stručni skup koji organiziramo Toplinarstvo - Forum o rješenjima za daljinsko grijanje i hlađenje. Program skupa obuhvatit će jedan dan i bit će podijeljen u tri tematske cjeline što uključuje i okrugli stol. Skup će se održavati svake dvije godine.

Na skupu će se okupiti će se okupiti i predstaviti svi koji na bilo koji način povezani s problematikom proizvodnje, distribucije, opskrbe i trgovanja toplinskom i rashladnom energijom i s tim povezanim sustavima, postrojenjima, uređajima i opremom. U skladu s time, sudjelovat će predstavnici toplinarskih tvrtki iz Hrvatske i susjednih zemalja, domaćih i međunarodnih stručnih udruga, strukovnih komora, visokoškolskih ustanova, nadležnih državnih i tijela lokalne uprave, projektanata i instalatera i izvođača radova, proizvođača opreme i ponuđača rješenja za daljinsko grijanje i hlađenje itd.

Više na www.em.com.hr/toplinarstvo.

Stručni časopis EGE

Naslovna
EGE 2/2019
10. svibnja 2019.
  • Novi broj donosi:
  • Tri mita o budućnosti nafte i plina
  • Pad potrošnje, domaće proizvodnje i uvoza plina
  • Daljnje okrupnjavanje je neizbježno
  • Gdje i kako pronaći zaposlenike
  • Venezuela, više od 100 sati mraka
  • Još poticaja za obnovljive izvore u obiteljskim kućama
  • Baterije - preduvjet održive budućnosti
  • Borba za okoliš izašla je na ulice

Više na www.ege.hr.

Internetski portal www.energetika-net.com

Portal www.energetika-net.com

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005, a 2012. uslijedio je novi koncept i dizajn, bogatiji i usmjereniji sadržaj koji donosi pregršt novih mogućnosti ciljanog oglašavanja, da bi i u rujnu 2015. portal doživio značajne preinake s ciljem što lakšeg i sadržajnijeg korištenja svih dostupnih informacija u skladu s najnaprednijim informatičkim standardima.

Danas je to jedan od rijetkih portala u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog i plinskog gospodarstva, instalacija, grijanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije, obrade voda, vodoopskrbe i odvodnje, obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša, elektromobilnosti i energetske učinkovitosti.

Namijenjen je svima kojima su vijesti iz tih područja nužne za svakodnevno poslovanje kao što su investitori, projektanti, izvođači, proizvođači opreme, dužnosnici državnih tijela i ustanova, članovi stručnih udruga, znanstvenici i studenti visokoškolskih ustanova.

Stalnim informiranjem stručne javnosti aktualnim vijestima, stručnim prilozima te svojim dodatnim sadržajima portal je postao servis za pružanje ključnih informacija iz svih područja koje pokriva.

Više na www.energetika-net.com.