Posebna ponuda 'Knjiga tjedna'

Ot_instalacija_vip
Redovna cijena: 250,00 kn
Izdanje: 2012
Format: B5
Stranica: 496
ISBN 978-953-6759-59-0

Posebna ponuda u tjednu
od 26. rujna do 02. listopada
120,00 kn Naruči

* ponuda vrijedi za sve narudžbe zaprimljene u razdoblju od
26.09. 00:00 do 02.10. 23:59
Osnove tehnike instalacija vode i plina
Skupina autora

Novo, izmijenjeno i dopunjeno izdanje po svojoj tematici, obliku i načinu izlaganja prilagođeno je svima: od onih koji se tek upoznaju s tim stručnim područjem kao što su učenici i studenti stručnih škola i visokih učilišta, preko instalatera i servisera, inženjera i projektanta, nastavnika i profesora, odnosno do onih koji su već dobro upoznati sa strukom. Drugim riječima, namijenjeno je svima koji bi željeli naučiti nešto novo, ali i produbiti stečena znanja i podsjetiti se na ranije naučeno te na jednom mjestu pronaći potrebne podatke. Zbog svega toga djelo je pisano jednostavnim, svima razumljivim jezikom, uz brojne primjere, ilustracije i tablice. Njegovoj kvaliteti svakako pridonosi i sudjelovanje stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u području instalacijske tehnike.

Više na www.em.com.hr/literatura.

Pridružite nam se na nadolazećem EM stručnom skupu

Ucinkovita_rasvjeta_black
4. KONFERENCIJA O ENERGETSKI UČINKOVITOJ RASVJETI
6. listopada 2016.
Zagreb, hotel "Antunović"

Već četvrta po redu Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti ukazat će na neka nova rješenja, ali i na probleme koji su uočeni pri ostvarivanju i provođenju dosadašnjih projekata uvođenja energetski učinkovite javne i rasvjete u raznim objektima, od javnih i poslovnih zgrada, preko industrijskih pogona pa sve do stambenih zgrada i obiteljskih kuća.

Prve tri Konferencije, održane 2013, 2014. i 2015. godine, pokazale su kako je uistinu postojala potreba za stručnim skupom s temom koja postaje sve aktualnija. Radi se o primjeni energetski učinkovite rasvjete, koja je, između ostalog, uvjetovana i činjenicom da hrvatska energetska politika danas u cijelosti mora biti usklađena s europskom. To, naravno, znači i zamjenu svih dotrajalih i neučinkovitih sustava rasvjete suvremenima, energetski učinkovitima, bez obzira na to radi li se o rasvjeti javnih ili prometnih površina ili o rasvjeti javnih i poslovnih zgrada, hotela, turističkih i sportskih objekata, industrijskih objekata, stambenih zgrada i obiteljskih kuća.
U skladu s time, ponovno će biti riječi o načinima za financiranje projekata ugradnje energetskih učinkovitih rješenja za rasvjetne sustave (npr. prema ESCO-modelu, na osnovi javno-privatnog partnerstva, iz sredstava fondova, poslovnih i razvojnih banaka). Isto tako, ukazat će se i na neke od problema pri ostvarivanju takvih projekata, ali i na nova tehnička rješenja i dostignuća u tom području. Konačno, kao što je bilo i na svim dosdašnjim Konferencijama, prikazat će se i nekoliko najzanimljivijih projekata koji su u području osuvremenjavanja rasvjetnih sustava ostvareni u Hrvatskoj u proteklih godinu dana.

Više na www.em.com.hr/ucinkovita_rasvjeta.

Stručni časopis EGE

Naslovna
EGE 3/2016
7. srpnja 2016.
 • Novi broj donosi:
 • Protivljenje bilo kakvom razvoju kao stanje uma
 • Mnogo toga nas čini prvima, pa i jedinima u Hrvatskoj
 • U iščekivanju novog pravilnika...
 • Kriza pripada prošlosti
 • U hlađenju i klimatizaciji tek nastupaju velike promjene
 • Dok ukupna potrošnja energije pada, udio obnovljivih izvora raste
 • Vožnja e-biciklom - odlično iskustvo
 • Zašto ne i terminal ili plinsko skladište s elektranom u vukovaru?

Više na www.ege.hr.

Časopis 'Moja kupaonica'

Naslovna
Moja kupaonica 1/2016
6. lipnja 2016.
 • Novi broj donosi:
 • Vrijeme je veličanstvenog povratka luksuza u kupaonicu!
 • Zašto volimo svijet keramike
 • 10 praktičnih savjeta kako urediti kupaonicu
 • Velike brige u malom prostoru
 • Kada kreativnost poljubi kupaonicu!
 • Holizam je izvor zdravlja
 • Eterična ulja i emocije

Više na www.moja-kupaonica.com.

Internetski portal www.energetika-net.com

Portal www.energetika-net.com

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005. godine. U prvih šest godina postojanja portal je doživio mnoge promjene i unaprjeđenja. Tako je Portal isprva pokrenut s domenom .hr, a šest godina kasnije, s ciljem internacionalizacije, domena je promijenjena u .com. Godine 2012. uslijedio je novi koncept i dizajn, bogatiji i usmjereniji sadržaj koji donosi pregršt novih mogućnosti ciljanog oglašavanja, da bi i u rujnu 2015. portal doživio značajne preinake s ciljem što lakšeg i sadržajnijeg korištenja svih dostupnih informacija u skladu s najnaprednijim informatičkim standardima.

Danas je to jedan od rijetkih portala u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog i plinskog gospodarstva, instalacija, grijanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije, obnovljivih izvora energije te zaštite okoliša.

Namijenjen je svima kojima su vijesti iz tih područja nužne za svakodnevno poslovanje kao što su investitori, projektanti, izvođači, proizvođači opreme, dužnosnici državnih tijela i ustanova, članovi stručnih udruga, znanstvenici i studenti visokoškolskih ustanova.

Stalnim informiranjem stručne javnosti aktualnim vijestima, stručnim prilozima te svojim dodatnim sadržajima portal je postao servis za pružanje ključnih informacija iz svih područja koje pokriva.

Više na www.energetika-net.com.