Pridružite nam se na nadolazećem EM stručnom skupu

Voda_na_dlanu
VODA NA DLANU 2020.
13. veljače 2020.
Web: www.em.com.hr/voda-na-dlanu

Novi stručni skup koji organiziramo je Voda na dlanu - konferencija o obradi, pripremi, pročišćavanju i zaštiti voda, vodoopskrbi i odvodnji. Program skupa obuhvatit će jedan dan i bit će podijeljen u tri tematske cjeline, što uključuje i okrugli stol.

Na skupu će se okupiti i predstaviti svi koji su na bilo koji način u svojem svakodnevnom radu povezani s vodom i koji dolaze u doticaj s opremom, uređajima i postrojenjima za obradu, pripremu, pročišćavanje i zaštitu voda i sustavima vodoopskrbe i odvodnje. U skladu s time, sudjelovat će predstavnici projektanata i izvođača, instalatera i servisera, komunalnih tvrtki, visokoškolskih ustanova, nadležnih državnih i tijela lokalne uprave, stručnih udruga i strukovnih komora, investitora u projekte u industriji, zgradarstvu i turizmu, upravitelja zgrada, proizvođača opreme, ponuđača rješenja, pružatelja usluga itd.

Više na www.em.com.hr/voda-na-dlanu.

Stručni časopis EGE

Naslovna
EGE 5/2019
12. prosinca 2019.
  • Novi broj donosi:
  • Znanjem do nove vrijednosti
  • U susret uspješnoj i održivoj budućnosti
  • Ruku pod ruku s novim prilikama
  • U korak s energetskom tranzicijom
  • Klimatizacija ne želi biti krivac za klimatske promjene
  • Klimatizacije je sve više... i sve više troši
  • Centar nije odlagalište, već produžena ruka industrije
  • Novi Zakon već utječe na projekte rasvjete

Više na www.ege.hr.

Internetski portal www.energetika-net.com

Portal www.energetika-net.com

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005, a 2012. uslijedio je novi koncept i dizajn, bogatiji i usmjereniji sadržaj koji donosi pregršt novih mogućnosti ciljanog oglašavanja, da bi i u rujnu 2015. portal doživio značajne preinake s ciljem što lakšeg i sadržajnijeg korištenja svih dostupnih informacija u skladu s najnaprednijim informatičkim standardima.

Danas je to jedan od rijetkih portala u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog i plinskog gospodarstva, instalacija, grijanja, hlađenja, klimatizacije, ventilacije, obrade voda, vodoopskrbe i odvodnje, obnovljivih izvora energije, zaštite okoliša, elektromobilnosti i energetske učinkovitosti.

Namijenjen je svima kojima su vijesti iz tih područja nužne za svakodnevno poslovanje kao što su investitori, projektanti, izvođači, proizvođači opreme, dužnosnici državnih tijela i ustanova, članovi stručnih udruga, znanstvenici i studenti visokoškolskih ustanova.

Stalnim informiranjem stručne javnosti aktualnim vijestima, stručnim prilozima te svojim dodatnim sadržajima portal je postao servis za pružanje ključnih informacija iz svih područja koje pokriva.

Više na www.energetika-net.com.