Bg
Bg
Logo_big

NOVA ERA PROMETA

Novi stručni skup koji pripremamo je Nova era prometa - forum o električnim i vozilima na plin, vodik i gorive članke i rješenja za održivi razvoj prometa.

Program skupa obuhvatit će jedan dan i bit će podijeljen u tri tematske cjeline, što će uključivati i okrugle stolove, diskusije, a postojat će i mogućnost demonstracije vozila.
Na skupu će se okupiti svi koji su u svojem svakodnevnom radu povezani s prometom, vozilima i novim rješenjima u tom području s ciljem ostvarenja sigurnije i ekološkije budućnosti. Tako će sudjelovati predstavnici vodećih proizvođača vozila, opreme za vozila, punionica vozila novim energentima, prijevozničkih i energetskih tvrtki, ponuđača rješenja i pružatelja usluga za održivi ekološki promet, javne uprave i nadležnih državnih i lokalnih tijela, visokih učilišta, stručnih udruga i strukovnih komora itd.

location_on Zagreb, Kongresni centar 'Antunović', Zagrebačka avenija 100/A
date_range Rujan ili listopad, 2020.
EVOLUCIJSKI GLEDANO, OPSTAJU ONI KOJI SE PRILAGODE

Ne sumnjamo da ćemo iz ove pandemije koronavirusa, kao i svih drugih teških situacija u našoj povijesti, izaći bolji i jači nego prije. No, baš kao i svi drugi, za sada se tome moramo prilagoditi.

Drage naše kolegice i kolege, poslovni partneri i prijatelji, svi koji ste već prijavili izlaganje ili sudjelovanje ili koji ste namjeravali prikazati svoje proizvode, rješenja, dostignuća i projekte, novi datum našeg Foruma javit ćemo uskoro. Najvjerojatnije će to biti u rujnu ili listopadu ove godine.

Voljeli bismo, a nadamo se i svi vi da nas se okupi u sve većem broju. Tim više, čim ovaj globalni zdravstveni problem završi, morat ćemo svi zajedno rješavati i one gospodarske koji će sigurno nastupiti. A, to možemo samo zajedničkim snagama!

Neka nova era prometa bude nova era svih nas!

Organizatori
Medijski pokrovitelji
Pokrovitelj
Znanstveno-stručni pokrovitelji
input