Portal www.energetika-net.com

Razvoj internetskog portala www.energetika-net.com započeo je 2005. godine i sustavno je doživljavao preinake s ciljem što lakšeg i sadržajnijeg korištenja svih dostupnih informacija u skladu s trenutačnim informatičkim standardima.

Danas je to jedinstveni portal u Hrvatskoj i šire koji svakodnevno donosi vijesti iz područja energetskog i plinskog gospodarstva, instalacija, termotehnike i vode, energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije, i elektromobilnosti.

Namijenjen je svima kojima su vijesti iz tih područja nužne za svakodnevno poslovanje kao što su investitori, projektanti, izvođači, proizvođači opreme, dužnosnici državnih tijela i ustanova, članovi stručnih udruga, znanstvenici i studenti visokoškolskih ustanova, ali i široj javnosti.

Stalnim informiranjem stručne javnosti aktualnim vijestima, stručnim prilozima i dodatnim sadržajima portal je postao servis za pružanje ključnih informacija iz svih područja koje pokriva.

Pored objave dnevnih vijesti, portal donosi i zanimljive osvrte i komentare na aktualne teme. Komentar ‘Kratki spoj‘ vrlo je posjećen i često citiran u drugim medijima. Posjetiteljima također nudimo niz korisnih sadržaja i informacija poput javnih natječaja te baze podataka instalatera i servisera opreme za grijanje i klimatizaciju, ovlaštenih izvođača plinskih instalacija i ovlaštenih dimnjačarskih koncesionara. Jednom mjesečno se šalje ‘Newsletter‘ na više od 13 000 adresa. Zanimljive i posjećene rubrike ‘Newslettera‘ su ‘Intervju mjeseca‘ i ‘Izdvajamo‘ koje se nalaze i na naslovnici portala.

Oglašivačima nudimo brojne mogućnosti oglašavanja u vidu promotivnih i stručnih priloga u kategoriji ‘Specijali‘ i koji su povezani su s naslovnicom portala. Osim ‘Intervjua mjeseca‘ i ‘Izdvajamo‘, nudimo i nove i ciljane rubrike kojima se mogu predstavljati proizvodi i usluge, zanimljivi projekti, a možete nas pozvati i da napravimo prilog o vašoj tvrtki ili postrojenju te na taj način predstaviti svoje poslovanje i reference.

Oglašavanje ‘bannerima’ je standardan način oglašavanja na internetu. S ciljem da taj način oglašavanja što više približimo potrebama oglašivača, u ponudi su razni tipovi i veličine ‘bannera’, smješteni na naslovnici ili određenoj rubrici, na izdvojenim pozicijama ili integrirani u redakcijski sadržaj portala.

Više na www.energetika-net.com.