Program LIFE - financiranje inovativnih rješenja na području obnovljivih izvora energije

Program LIFE je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju projekata na području zaštite okoliša i klimatskih aktivnosti. Jedna od brojnih tematika koje se mogu financirati u sklopu Programa LIFE su razvoj i ispitivanje inovativnih rješenja na području obnovljivih izvora energije.
Ministarstvo zaštite okoliša i energetike u sklopu Programa LIFE provodi projekt 'LIFE - Jačanje kapaciteta za Nacionalnu kontakt točku' s ciljem učinkovitijeg sudjelovanja Hrvatske u tom Programu na osnovi pružanja informacija i podrške potencijalnim prijaviteljima i povećanja broja prijavljenih i odobrenih projekata.

Autor
  • Zaper_tonka mr. sc. Tonka ŽAPER
    Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, Zagreb

    Rođena je 21. kolovoza 1982. godine u Šibeniku. Završila je diplomski studij Ekologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu i magistarski studij Znanosti o okolišu na Sveučilištu u Hohenheimu (Njemačka), na kojem se specijalizira za područje klimatskih promjena. Od početka 2016. godine radi kao savjetnica na području klimatskih aktivnosti Programa LIFE na projektu 'LIFE - Jačanje kapaciteta za Nacionalnu kontakt točku' pri Ministarstvu zaštite okoliša i energetike.

fast_rewindPovratak