Novi partner za sustave dimnjaka

Zvijezdan HRŠAK
Jeremias d.o.o., Dugo Selo

Tvrtka Jeremias sa sjedištem u Wassertrüdingenu u Njemačkoj jedan je od vodećih svjetskih proizvođača ispušnih i dimovodnih sustava. Tvrtka je u obiteljskom vlasništvu i ima više od 40 godina u industriji dimnjaka. Uz to, tu su i šest proizvodnih pogona u pet zemalja (osim u Njemačkoj, i u Češkoj, Poljskoj, Rusiji i Španjolskoj) te vlastiti prodajni uredi u sedam zemalja (u Finskoj, Francuskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Velikoj Britaniji te već neko vrijeme i u Hrvatskoj!). Veličinu tvrtke dokazuje i više od 800 zaposlenih i ostvareni prihodi od prodaje na razini oko 7 milijuna eura u 2012. godini.
U neke od ključnih značajki koje opisuju usluge koje Jeremias nudi ubrajaju se: fleksibilna proizvodna linija, specijalizirani i specijalni dijelovi, dizajniranje projektnih crteža, dimenzioniranje dimnjaka, statički izračuni sposobnosti dimnjaka, najveći opseg proizvoda na tržištu, razvoj za tržišta usmjerena na sustavna rješenja i certifikati specifični za pojedinu zemlju s instalacijskim savjetima.
Kada je pak riječ o kvaliteti, treba istaknuti CNC-podržanu lasersku i štamparsku tehnologiju, suvremeni trodimenzionalni CAD-softver, primjenu specijalnih legura od nehrđajućeg čelika, 3D lasersko rezanje i certifikat ISO 9001.
Konačno, treba nešto reći i o inovaciji, koja proizlazi iz stalnog razvoja sustava zajedno s proizvođačima kotlova, peći i kogeneracijskih postrojenja, vlastiti razvoj specijalnih uređaja te vlastita laboratorijska ispitivanja za akustične prigušivače.
Dakako, tu su i ugledni međunarodni certifikati i reference iz brojnih zemalja svijeta kao što su, npr. Austrija, Italija, Malta, Njemačka, Poljska, Portugal, Rusija, Španjolska, Velika Britanija

Back to programme

Organizers

Em_blue Banner_heso

Media Coverage

Ege_novi
Portal2015