Green iQ iz Vaillanta – inteligentni sustavi za zelenu budućnost

Cijene energenata konstantno rastu, a prirodni resursi iscrpljeni su do krajnjih granica. Uz to, svi se mogu osvjedočiti drastičnim klimatskim promjenama uzrokovanima ljudskim utjecajem na okoliš. Vrijeme je za djelovanje. Nove tehnologije postaju svakim danom sve dostupnije i proizvodi postaju sve sofisticiraniji, učinkovitiji i pametniji. Za takve proizvode, koji su izrađeni prema najvišim standardima i načelima održivog razvoja, Vaillant je osmislio novu oznaku, odnosno tzv. premium segment proizvoda pod nazivom Green iQ.
Pri tome 'Green' stoji za održivi razvoj, uzimajući u obzir cijeli životni vijek proizvoda, od proizvodnje do odlaganja, proizvode produljenog vijeka trajanja i visoke učinkovitosti, proizvedene u Europskoj uniji, kako bi se zadržali najviše razine kvalitete i radnih značajki, dok 'iQ' stoji za pametnu umreženost i primjenu inteligentnih sustava kako bi se optimirala potrošnja tijekom godina i omogućila kontrola i nadgledanje potrošene energije i ostvarenih ušteda.
Zajedno, Green iQ spaja tehnologiju i inteligenciju s osjećajima te još jednom potvrđuje Vaillantovo mjesto 'premium' proizvođača održivih i visokoučinkovitih proizvoda.

Author
  • perm_identity Viktor VUŠAK, mag. ing. mech.
    Vaillant d.o.o., Zagreb

fast_rewindBack