Modernizacija sustava nadzora i očitanja

Praćenjem trendova i kontinuiranim razvojem i širenjem mreže Centralnog toplinskog sustava Grada Zagreba pojavila se potreba za automatiziranjem sustava nadzora i za uvođenjem daljinskog očitanja mjerila toplinske energije, a sve kako bi se krajnjim kupcima osigurala što udobnija i kvalitetnija usluga, ali i učinkovitije i odgovornije raspolagalo toplinskom energijom.
U skladu s time, valja dati uvid u promjene koje je HEP Toplinarstvo uvelo u posljednjih nekoliko godina i viziju koja se želi postići u budućnosti kao tvrtka koja je hrvatski lider u distribuciji toplinske energije, a kako bi mogla ponuditi što moderniju i dostupniju uslugu svim krajnjim kupcima.

Autor
  • Cehic_emil Emil ĆEHIĆ, bacc. ing. el.
    HEP Toplinarstvo d.o.o., Zagreb

    Rođen je 24. ožujka 1983. godine. Diplomirao je 2010. godine na Elektrotehničkom odjelu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, na smjeru Energetska elektrotehnika. Uz to, 2018. godine je na TVZ-u upisao
    specijalistički diplomski stručni studij elektrotehnike i ima položen stručni ispit za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljstva (2016.) i certifikat u području javne nabve (2018.), a završio je obrazovanje za samostalnog knjigovođu u Učilištu Magistra u Zagrebu (2013.). Tijekom 2010. godine radio je u tvrtki Končar Distributivni i specijalni transformatori (Končar D&ST) kao pomoćnik u Odjelu održavanja, a u razdoblju 2010. - 2011. u tvrtki Špica sustavi iz Zagreba kao stručni suradnik u tehničkoj podršci i administraciji, 2012. - 2015. u tvrtki Elarh projekt iz Zagreba kao projektant - suradnik i 2015. - 2016. u tvrtki PROK Elektroanlagen iz Oberkrämer-Eichstädta (Njemačka) kao elektroinženjer. Od 2017. godine radi u HEP Toplinarstvu kao koordinator u Odjelu mjerenja i regulacije. Govori engleski i njemački, a služi se i norveškim jezikom.

fast_rewindPovratak

input