Učinkovita rješenja modernizacije sustava toplinske energije u zgradarstvu

Kao predvodnik u tehnici grijanja tvrtka Viessmann od svojeg osnutka nudi sveobuhvatna učinkovita rješenja za sustave grijanja. Modernizacija postojećih sustava grijanja tema je već niz godina, gdje je Viessmann sa svojim učinkovitim rješenjima prepoznat kao pouzdan partner.
Bez obzira na to radi li se o manjim objektima ili o velikim kotlovskim postrojenjima, Viessmann može ponuditi kvalitetna rješenja. Kod novogradnje i modernizacije najčešće se primjenjuju kondenzacijski kotlovi radi visoke učinkovitosti, udobnosti i radne sigurnosti, a osobito su zastupljeni u projektima energetske obnove stambenih, javnih i komercijalnih objekata.
Obnovljivi izvori energije u novogradnji i modernizaciji također su nezaobilazni dio učinkovitog sustava grijanja. Viessmann se može pohvaliti jedinstvenim solarnim kolektorima Vitosol s automatskom zaštitom od pregrijavanja Thermprotect, čime je projektiranje solarnih toplinskih sustava maksimalno pojednostavljeno. Solarni kolektori mogu podignuti učinkovitost sustava pripreme potrošne tople vode i/ili poslužiti za podršku grijanju na obiteljskim kućama, stambenim zgradama, bazenima, ali i u sustavima daljinskog grijanja.

Autor
  • Milun_ivan Ivan MILUN, ing.
    Viessmann Hrvatska d.o.o., Zagreb

    Rođen je 8. veljače 1974. godine. Diplomirao je 2008. godine VI/1 stupnju na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na smjeru Građevinske instalacije. U razdoblju 1998. - 2001. godine radio je u tvrtki Prommat Petrokov iz Zagreba kao prodajni inženjer, a 2001. - 2003. bio je voditelj prodajnog programa u tvrtki CTC iz Zagreba. Od 2003. godine radi u tvrtki Viessmann Hrvatska, pri čemu je najprije bio voditelj prodaje za područje sjeverozapadne Hrvatske, Sisačko-moslavačke i Zagrebačke županije, a zatim i voditelj prodajnog programa za obnovljive izvore energije za cijelu Hrvatsku, dok je danas voditelj prodaje za područje sjeverozapadne Hrvatske i Dalmacije. Govori engleski, a služi se i njemačkim jezikom. Oženjen je i otac dvoje djece.

fast_rewindPovratak

input