Bg

Kompaktni uređaji za pročišćavanje vode i zraka

Bor-plastika je na tržištu prisutna već 23 godine, s uredima u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Crnoj Gori i Novom Zelandu. Glavna djelatnost tvrtke je proizvodnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i zraka.
Uređaji koji pročišćavaju otpadnu vodu i zrak dolaze u kontejnerskoj izvedbi. Prednost takve izvedbe je njihova kompaktnost što im omogućava postavljanje na lokacijama i samim time nije potrebno izgraditi kanalizacijske mreže uz velike investicije. Osim spomenute, prednost je i u tome što se kompletna projektirana tehnologija montira u kontejnere različite veličine što minimira građevinske radove i vrijeme same montaže na zadanoj lokaciji. Isporučena tehnologija - oprema ima mogućnost daljinskog nadzora i upravljanja, što Bor-plastiku čini konkurentnom i na svjetskom tržištu.
Od certifikata tvrtka posjeduje ISO 9001, ISO 14001 i certifikat WHG, a u neke od dobivenih nagrada ubrajaju se Zlatna kuna, Zelena povelja, Green Mark i nagrada za inovacije.

Predavač
  • Jaros_tatjana Tatjana JAROŠ, mag. chem.
    Bor-plastika d.o.o., Kneževi Vinogradi

    Rođena je 15. veljače 1990. godine. Završila je Srednju medicinsku škola u Osijeku za zanimanje zdravstveno-laboratorijske tehničarke. Diplomirala je na preddiplomskom studiju Odjela za kemiju Svuečilišta Josipa Jurja Strossmayera i na istraživačkom diplomskom studiju istog Odjela, ali na smjeru Analitička kemija, organska kemija i biokemija. U razdoblju 2018. - 2019. godine radila je u Saponiji kao asistentica u Institutu u odjelu Razvoja deterdženata, kao stručna suradnica u odjelu Kontrole kvalitete i zatim u Operativnoj kontroli. Od 2019. godine radi u tvrtki Bor-plastika kao tehnologinja, gdje se bavi osmišljavanjem i konstrukcijom uređaja za pročišćavanje otpadne vode i zraka, praćenjem novih tehnologija i sudjelovanjem na skupovima i sajmovima.

fast_rewindPovratak